Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Advokátní úschovy budou transparentnější. Co dalšího přinese chystaná novela zákona o advokacii

 nst
nst

Co přinese chystaná novela zákona o advokacii? Třeba její větší elektronizaci.

Reklama

Do nového dílu podcastu Právo k Ranní Kávě si moderátor Martin Frolík pozval Roberta Němce, partnera PRK Partners a předsedu České advokátní komory. Řeč byla o nové právní úpravě, týkající se advokátní úschovy a také o tom, jaké změny přinese chystaná novela zákona o advokacii a elektronizace advokátní agendy.

Právníci radí, jak na smlouvy s influencery

V nejnovějším dílu podcastu Právo k Ranní Kávě se právníci zaměří na to, jak si správně ošetřit smlouvy s influencery. Moderátor pořadu Martin Frolík si jako hosta pozval kolegyni z PRK Partners Kláru Radkovskou, advokátku a specialistku v oblasti reklamního práva.

Přečíst článek

V právních novinkách se Kristýna Faltýnková věnuje hned několika novelám, například novele zákona o základních registrech či novele zákona o občanských průkazech. Věnuje se i pozměňovacím návrhům k novele zákoníku práce a nejnovějším nálezům Ústavního soudu.

Nejnovější díl právního podcastu, který vzniká ve spolupráci s advokátní kanceláří PRK Partners, si poslechněte v úvodu tohoto článku nebo na vaší oblíbené podcastové platformě.

Právníci představují novinky v soutěžním právu

Pozornost moderátora právního podcastu Právo k Ranní Kávě Martina Frolíka a jeho hosta, Kateřiny Hájkové, advokátky AK PRK Partners specializující se na soutěžní právo, fúze a akvizice, se zaměří na aktuální novinky v soutěžním právu a na to, co s sebou přinesou. 

Přečíst článek

Jaké změny (ne)přinesou hromadné žaloby

Právníci řeší, jaké změny (ne)přinesou hromadné žaloby

Nejen vláda, ale i Právo k Ranní Kávě se po měsících opět vrací k problematice hromadných žalob, když zejména na základě zákona o hromadném řízení, jehož návrh se stále nachází na počátku legislativního procesu, má dojít k začlenění efektivního nástroje pro vymáhání kolektivních nároků do českého právního řádu.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme