Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Emirates - informace o tématu

Emirates spouští předobjednávky palubního jídla

Emirates pomáhá v boji proti plýtvání jídlem umělá inteligence. Nově by se mohli zapojit i cestující

Ekologický, ale také ekonomický experiment spouští arabské aerolinky Emirates. Na vybraných spojích zavedou službu předobjednávek jídel. Cestovatelé si tak budou moci vybrat hlavní teplý pokrm ještě před odletem, nejpozději pak den předem. Nejenže tak pokaždé dostanou svůj preferovaný pokrm, ale současně pomohou aerolince v boji proti plýtvání potravinami.

Přečíst článek
Bořivoj Trejbal, šéf Emirates v ČR

Éra levných letenek s covidem skončila. Aerolinky se musejí zahojit, říká český šéf Emirates

Přečíst článek
Airbus A380 (ilustrační foto)

Gigantický Airbus 380 chybí. Hodí se nejenom Emirates, potřebují ho i evropská letiště

Přečíst článek
Emirates

Neakceptovatelné, vzkázaly Emirates letišti Heathrow k jejich chaosu

Je to neakceptovatelná ignorace zákazníků. Nebudeme se tomu podřizovat. Takto ostře odpověděly Emirates na požadavek londýnského letiště Heathrow, že mají aerolinky rušit lety.

Přečíst článek
Burdž Chalífa
video

Adrenalin v oblacích. Emirates natočily reklamu z vrcholu Burdž Chalífy

Letecká společnost Emirates natočila odvážnou reklamu. Letuška v ní stojí na úplném vrcholu nevyšší budovy světa, na špici dubajské Burdž Chalífy. Ta je vysoká 828 metrů. Podívejte se na adrenalinové záběry.

Přečíst článek
Reklama

News box

Následkem bojů v Pásmu Gazy mezi Izraelem a palestinským hnutím Hamás zahynulo 34 183 Palestinců a 77 143 utrpělo zranění, uvádí úřady ovládané Hamásem ve svém pravidelném hlášení na síti Telegram. Za poslední den podle nich přibylo 32 mrtvých. Média připomínají, že boje v Gaze dnes pokračují 2️⃣0️⃣0️⃣. dnem. Válku loni 7. října podnítil teroristický útok Hamásu v jižním Izraeli.
Německá 👮 policie zadržela jednoho ze spolupracovníků lídra kandidátky Alternativy pro Německo (AfD) pro volby do Evropského parlamentu. Informovala o tom veřejnoprávní televize ARD, podle které měl spolupracovník Maximiliana Kraha sledovat pro Peking čínskou opozici a předávat Číně informace o chodu europarlamentu.
Počet kybernetických útoků na klienty bank se v prvním čtvrtletí 2024 meziročně 📈 zvýšil o 21 procent, napadeno bylo 20 723 klientů. Za první čtvrtletí tzv. e-šmejdi způsobili škody za 357,2 milionu korun, což je však ve srovnání se stejným obdobím loni pokles o více než 18 milionů korun, uvedla Česká bankovní asociace.
Britský parlament v noci na dnešek  schválil kontroverzní návrh zákona o vyhošťování migrantů do Rwandy, oznámily tiskové agentury. Zákon se týká uchazečů o azyl, kteří do Británie vstoupili nelegálně.
Ruskem kontrolovaná Mezinárodní investiční 🏦 banka (MIB) přemístila své ústředí z Budapešti do Moskvy. S odvoláním na prohlášení finanční instituce o tom dnes informovala ruská státní agentura TASS. Spojené státy loni v dubnu uvalily sankce na banku i její představitele a Maďarsko se následně rozhodlo z této instituce odejít.
Reklama
Reklama
Doporučujeme