Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Kdo bude mistrem Evropy? Sázkaři věří Angličanům

Sázkaři věří, že titul mistrů Evropy ve fotbale bude patřit Angličanům.
ČTK
Viliam Buchert

Bude to poprvé v historii Anglie. Tak vidí vítěze právě probíhajícího Mistrovství Evropy ve fotbale sázkové kanceláře.

Reklama

V semifinále fotbalového EURA jsou týmy Itálie a Španělska (hraje se v úterý 6. července) a Anglie s Dánskem (zápas se odehraje ve středu 7. července). Podle kurzů sázkových kanceláří by celkovým vítězem měla být Anglie. Stalo by se tak poprvé od roku 1960, kdy se šampionát pořádá. Zatím mají Angličané na svém kontě jen dvě třetí místa.

U velkých sázkových společností, jako jsou Tipsport, Fortuna, Sazkabet, Chance nebo Synot Tip se kurz na Anglii pohybuje od 2,50 do 2,60 ku jedné. Podobné je to i u velkých evropských sázkařských společností. 

Za dalšího favorita je považována Itálie s kurzem 3:1. Fotbaloví odborníci upozorňují, že Italové neprohráli už dlouhých 32 zápasů v řadě, mají výbornou obranu a dostali na stávajícím EURU zatím pouze dva góly. 

Nelly Korda

Golfistka českého původu Nelly Korda je světovou jedničkou, i co se týče výdělků

Američanka Nelly Korda (22) se stala světovou golfovou jedničkou. Hráčka s českými kořeny suverénně vede i žebříček nejvýdělečnějších profesionálních hráček.

Přečíst článek

Naopak Španělům se už tolik nevěří a zcela bez šancí na postup do finále je podle sázkařů Dánsko. To ve čtvrtfinále porazilo v Baku Českou republiku.

Anglie má podle expertů velkou výhodu v tom, že kromě jediného zápasu odehrála všechny zápasy šampionátu doma, v londýnském Wembley. Naopak hráči jiných týmů museli hodně cestovat, protože letošní EURO se poměrně nesmyslně hrálo až v 11 zemích. Navíc formu některých týmů ovlivnila i koronavirová pandemie.

Foto: ČTK

Oficiální míč Mistrovství Evropy ve fotbale.

EURO 2020: Mezi sponzory evropského šampionátu kralují ti z Číny

Mistrovství Evropy ve fotbale bývá i obrovským byznysem. Nejinak tomu bude i při právě probíhajícím šampionátu. Letos se ale populární EURO koná netradičně v 11 zemích, kvůli koronaviru také s omezeným počtem diváků. Velmi pozoruhodné je i letošní složení hlavních sponzorů, které poměrně věrně odráží geopolitickou a ekonomickou realitu. Na rozdíl od minulosti se více prezentují firmy z online prostředí, velmi silné je zastoupení Číny (i když se hraje na starém kontinentu) a evropské společnosti začaly i zde tahat za kratší konec.  

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme