Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Miliardář Passer si koupil zpět od Rakušanů budovu na Brumlovce

Budova Delta, Brumlovka Passerinvest
Passerinvest/užito se svolením
 nst
nst

Reklama

Passerinvest Groupuzavřela koupi kancelářského projektu Gamma v pražském administrativním centru Brumlovka, kde dlouhodobě působí. Budovu financovanou Raiffeisenlandesbank Oberösterreich získala společnost Passerinvest od rakouské realitní skupiny Immofinanz.

Společnost Passerinvest v souladu se svou strategií odkoupila zpět do svého portfolia již sedmou budovu na Brumlovce. V roce 2014 budovu Alpha, 2015 budovu Beta, 2016 objekty Budovu A a Budovu B, 2017 objekt Budovu D a v roce 2018 budovu Villas.

Administrativní budova Gamma pochází z architektonického studia Aulík Fišer architekti a řadí se k nejpůsobivějším moderním administrativním budovám. Disponuje celkem 30 000 m2 pronajímatelných ploch v 10 nadzemních podlažích. „Jsem velmi rád, že se nám podařilo získat budovu Gamma zpět do našeho portfolia. Gamma je velmi architektonicky i technicky nadčasová budova. Tato akvizice je součástí naší dlouhodobé strategie, protože lokalitu Brumlovku dlouhodobě rozvíjíme a chceme jak našim zákazníkům, tak obyvatelům Prahy nabízet krásné a udržitelné městské prostředí ve fungující městské části se všemi jejími atributy," doplňuje majitel Passerinvestu Radim Passer.

Radim Passer

Passer jel v Německu 417 km/h, soudu se vyhne. Sebevražedné, ale ne trestné, uvedli žalobci

Český podnikatel Radim Passer nebude obžalovaný za rychlou jízdu na německé dálnici z loňského roku. Rozhodlo o tom státní zastupitelství v Naumburgu, napsala agentura DPA. Passer na dálnici A2 mezi Berlínem a Hannoverem zkoušel svůj nový vůz Bugatti a dosáhl rychlosti 417 kilometrů za hodinu. Svou jízdu muž, který podle časopisu Forbes patří do čtyřicítky nejbohatších Čechů, natočil a zveřejnil na internetu.

Přečíst článek

 

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Krkonošská chalupa

Chalupaření v Česku se mění: místo roubenky ve Špindlu, apartmán v Krušných horách nebo na Kapverdách

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme