Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Nové album Rolling Stones? Slavná kapela oznámení nejspíš ukryla do šifry

Rolling Stones oznámili vydání nového alba šifrou v reklamě v novinách
ČTK
 ČTK

Britská rocková kapela Rolling Stones patrně oznámila vydání nového alba šifrou ukrytou v reklamě na opravnu skel uveřejněnou v londýnském deníku Hackney Gazette. Fanoušci a znalci tvorby této kapely jsou přesvědčení, že její 31. studiové album vyjde letos v září. Indicie obsažené v inzerátu dešifruje deník The Guardian. Samotná kapela se k pravdivosti této teorie nevyjádřila.

Reklama

„Hackney Diamonds, specialista na opravy skel. Otevíráme v září 2023," stojí v červeně vyvedeném inzerátu na třetí straně lokálních novin.

FOTOGALERIE: V Praze nedávno zahrála současná hudební hvězda The Weeknd. Prohlédněte si galerii

Písmeno i ve slově diamonds nemá tečku, ale malé logo Rolling Stones s vyplazeným jazykem. Samotné slovo Diamonds je také odkazem na turné k 60. výročí založení skupiny, které začalo loni v Madridu. V dalším textu reklamy jsou pak použita sousloví spojená se slavnými písněmi Stonů jako (I Can’t Get No) Satisfaction, Gimme Shelter a Shattered. V zápatí inzerátu stojí „Est. 1962", tedy založeno v roce 1962, což je rok založení kapely.

Inzerát vyzývá zájemce o služby nového podniku, aby si napsali o nezávaznou cenovou nabídku. Seznam je ale podle fanoušků objednávkou nového alba, píše The Guardian.

Český umělec Martin Krajc ve svém ateliéru

Úspěšný umělec Martin Krajc: Ke statisícovým částkám za obraz vede dlouhá cesta

Patří ke komerčně nejúspěšnějším umělcům mladší generace. Martinu Krajcovi teprve „táhne“ na 40, ale již nyní se jeho plátna prodávají za statisícové částky. Potvrdil to na aktuálně vrcholící výstavě Nymphae Perspicuae, na níž se objevila plátna z posledního roku. A většina z nich již našla cestu do sbírek českých milovníků umění. „Stojí hodně úsilí vytvořit dílo a pak poptávku po něm,“ říká Martin Krajc, jehož obraz se před dvěma lety vydražil i v prestižní aukční síni Sotheby’s v Londýně.

Přečíst článek

V Letňnech vystoupil nejposlouchanější zpěvák současnosti The Weeknd
video

The Weeknd je největší hvězdou současnosti. Podívejte se na ohromující atmosféru jeho pražského koncertu

Kanadský zpěvák vystupující pod uměleckým jménem The Weeknd je podle Guinnessovy knihy rekordů největším hudebním interpretem světa. Měsíčně jej na Spotify poslouchá více než 100 milionů fanoušků, jeho song Blinding Lights je na této streamovací službě nejposlouchanější v historii (přes tři miliardy poslechů).

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Hudební legenda i výnosný byznys. The Rolling Stones vydávají nové album

Hudební legenda i výnosný byznys. The Rolling Stones vydávají nové album

Přečíst článek
Vítězem mezinárodní architektonické soutěže na podobu nové budovy filharmonie v Praze se stalo dánské studio Bjarke Ingels Group.

Novou budovu filharmonie v Praze za šest miliard navrhlo dánské studio Bjarke Ingels Group

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme