Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Amazon Prime chystá bondovskou reality show o milion liber s producenty filmů o agentu 007

Londýnská premiéra bondovky Není čas zemřít.
ČTK
Dušan Kütner
duk

Internetová videotéka Amazon Prime chystá první nefilmový projekt týkající se kultovního agenta 007 Jamese Bonda. V reality show „007's Road to a Million“ se soutěžící utkají o milion liber, píše server Variety. K vidění by měla být i v Česku.

Reklama

V televizní reality show „007's Road to a Million“ se utkají soutěžící znalí nejen bondovských reálií o milion liber v hotovosti. Producenty pořadu, který se začne natáčet ke konci roku, jsou mimo jiné samotní producenti bondovských filmů.

Nová show bude spuštěna na Prime Video ve více než 240 zemích, včetně Česka. Nyní probíhá casting přihlášených uchazečů, kterých přibývá, uvedl prestižní filmový magazín Variety.

Volodymyr Zelenskij v seriálu Sluha národa

Zelenskyj trénoval na prezidenta v seriálu. Nyní jej uvádí Netflix

Globální televize koupila práva na satirický seriál Sluha národu, v němž komik Volodymyr Zelenskij hraje učitele, který se shodou okolností stal prezidentem.

Přečíst článek

Pořad bude produkovat britská společnost 72 Films, která stojí za dva roky starými dokumantárními seriály The Rise of the Murdoch Dynasty (Vzestup dynastie Murdochových) a All or Nothing: Tottenham Hotspur, a Bondovi „opatrovníci“ a producenti Barbara Broccoli a Michael G. Wilson spolu s MGM Television.

Zdroje magazínu Variety říkají, že projekt byl připravován na Prime Video asi čtyři roky, tedy dlouho předtím, než byla dokončena dohoda Amazonu o převzetí studií MGM. Obchod za 8,5 miliardy dolarů byl kompleně uzavřen teprve minulý týden, přičemž franšíza Jamese Bonda patřící MGM je považována za silnou hnací sílu akvizice, podotkl server Variety.

Scéna z nového seriálu Amazon Studios Pán prstenů: Prsteny moci.

Středozem před tisíci lety. Amazon vypustil první ukázku nejdražšího seriálu Pán prstenů

Jak vypadala bájná Středozem tisíce let před Pánem prstenů a hobity? Alespoň částečnou odpověď dostali fanoušci nesmrtelné Tolkienovy ságy v prvním oficiálním zveřejněném traileru společnosti Amazon Prime Video k seriálu Pán prstenů: Prsteny moci. Podívejte se na ukázku z nejdražší televizní show za miliardu dolarů, která bude mít premiéru 2. září.

Přečíst článek

V pořadu se soutěžící utkají o výhru milion liber v hotovosti. Znalosti o bondovské filmové sérii, která se natáčela na mnoha historických i neobvyklých místech po celém světě, budou testem inteligence a odolnosti. Soutěžící – kteří budou soutěžit ve dvoučlenných týmech – ovšem čeká i překonávání fyzických překážek a záludné otázky skryté na různých místech po celém světě.

Šéfka Amazon Studios Europe Georgia Brownová ve svém projevu na francouzském televizním festivalu Series Mania tento týden zdůraznila, že je důležité najít superlokální pořady mimo Evropu. S „007's Road to a Million“ má však Prime Video zjevně globální ambice, podotklo Variety.

Spider-Man

HBO Max nabídne i filmy od Sony. Včetně hitu Spider-Man: Bez domova

Nová streamovací služba HBO Max vstoupí na český trh 8. března. Vedle filmů a seriálů studia Warner Bros. bude českým divákům nabízet také díla konkurenční společnosti Sony. Smlouva mezi studii se mimo jiné týká také loňského diváckého hitu Spider-Man: Bez domova.

Přečíst článek

„Poprvé jsem měl tento nápad před více než třemi lety. Dan Grabiner a tým UK Originals (vedoucí divize tvorby britských originálních pořadů Amazon Prime, pozn. red.) to posunuli na úplně jinou úroveň. Pracovat s Michaelem Wilsonem a Barbarou Broccoliovou a franšízou Bond je výsadou – a splněným snem,“ uvedl zakladatel 72 Films David Glover. 

Projekt Amazon Prime Video s bondovskou tématikou přichází v nelehkém období přechodu pro franšízu, která loni zakončila snímkem No Time to Die uznávanou část celé série s Danielem Craigem v hlavní roli. Broccoliová a Wilson nyní musí najít nového herce, který by tuto roli zvládl a pomohl pokračovat v hledání způsobů, jak učinit „zženštilého“ špióna relevantním v novém, změněném světě, uzavřelo Variety.

Against the Ice (2022)

Netflix zveřejnil nabídku na rok 2022 včetně pražského Gray Mana. A také zdražuje

Největší streamingová služba světa v letošním roce chystá desítky původních snímků. K vrcholům by měl patřit The Gray Man natáčený v Česku či nová verze Na západní frontě klid. Netflix však zároveň zdražuje, stejně jako konkurenční služba Amazon Prime zatím jen v USA.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Londýnské podzemí, které za studené války sloužilo jako centrála britské tajné služby

Tunely Jamese Bonda mají přilákat miliony turistů. Londýn chystá novou atrakci

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme