Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Živě: Co dělat, aby vám finanční závazky nepřerostly přes hlavu

Komerční spolupráce

Půjčku, hypotéku, kreditní kartu nebo leasing má v dnešní době téměř každá domácnost v České republice. Dlouhodobé finanční závazky ale mohou člověka tížit, a to zejména v dobách ekonomické nejistoty, jako je ta dnešní. Jak ochránit svou finanční stabilitu? Na tuto a další otázky odpoví hosté kulatého stolu BNP Paribas Cardif Pojišťovny ve čtvrtek 20. dubna. Živý stream z Kongresového centra Praha začne v 15:00.

Reklama

Na základě zkušeností z posledních let je jasné, že naše životy se mohou změnit ze dne na den. Na nepříjemné situace se ale rozhodně dá připravit a zcela určitě jsme schopni jejich nepříznivé dopady na náš životní standard snížit na únosnou míru.

Zodpovědné financování

„Financovat velké jednorázové výdaje úvěrem je naprosto normální. Především při pořizování bydlení, rekonstrukcích nebo koupi automobilu se této formě získání prostředků vyhne málokdo. Při jejich sjednávání je ale důležité myslet na zajištění ochrany vlastní finanční stability. Pojištění schopnosti splácet se vztahuje na mnoho životních situací, které si nikdo z nás nepřeje, ale přesto se stávají. Navíc podporuje myšlenku zodpovědného financování – mnohdy nejde jen o nás, ale můžeme finančně zatížit i rodinu,“ říká obchodní ředitel BNP Paribas Cardif Pojišťovny Martin Steiner.

Spolu s ním budou o tématu diskutovat ředitelka úvěrů a pojištění Air bank a Zonky Veronika Benešová, ředitel retailového bankovnictví skupiny Moneta Aleš Sloupenský a ředitelka úvěrů na bydlení v České spořitelně Petra Skrbková.

Živý přenos začne v 15:00. Sledovat jej můžete v úvodu tohoto článku.

BNP Parisbas Cardif

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme