Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Vymáhání pohledávek Future Farming

Vymáhání pohledávek Future Farming
Shutterstock
Komerční spolupráce

Jste majitelem dluhopisů společnosti Future Farming a potýkáte se s obtížemi při vymáhání svých investic? Situace kolem společnosti Future Farming a nesplácení pohledávek může vyvolávat obavy a otázky ohledně budoucnosti vašich investic. Dlouhodobé nesplácení závazků vůči věřitelům Future Farming doporučujeme řešit co nejdříve.

Reklama

Future Farming, společnost inovující v oblasti zemědělství, se ocitla v nelehké finanční situaci, což může ohrozit váš kapitál investovaný do dluhopisů této společnosti.

Vymáhání dluhopisů Future Farming

Naše advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS disponuje odbornými znalostmi a rozsáhlými zkušenostmi v oblasti vymáhání dluhopisů. Jsme tu, abychom vám poskytli právní podporu a ochranu, kterou potřebujete v kauze Future Farming. S naším týmem zkušených právních expertů máte jistotu, že vaše práva budou pečlivě hájena a že budeme aktivně pracovat na zajištění co nejlepšího výsledku pro vás.

Jak vymáháme dluhopisy?

1. Komplexní analýza smluvních podmínek: Naše právní týmy provádějí důkladnou analýzu smluvních podmínek vašich dluhopisů (emisních podmínek) a vyhodnocují vaše práva a možnosti v souladu s platným právem.
2. Jednání s dlužníkem: Aktivně komunikujeme s dlužníkem a usilujeme o dohody, které by mohly vést k řešení sporu mimosoudní cestou.
3. Soudní řízení: V případě, že mimosoudní jednání nedosáhnou požadovaného výsledku, jsme připraveni zastupovat vaše zájmy v soudním procesu a usilovat o soudní rozhodnutí, které zajistí náhradu za vámi držené dluhopisy.

Spolehněte se na nás Vaše investice si zaslouží ochranu a péči, kterou naše advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS může poskytnout. Jsme zde, abychom vám pomohli překonat tuto finanční výzvu.

Právník v kauze Future Farming

Neváhejte a kontaktujte nás, abyste se dozvěděli více o tom, jak můžeme chránit vaše investice a zastupovat vaše zájmy v kauze Future Farming. Klienty běžně zastupujeme v kauzách obdobného velkého rozsahu, kdy v současnosti zastupujeme významnou skupinu věřitelů v rámci insolvenčního řízení banky Sberbank, Premiot nebo v rámci insolvenčního řízení Energetického holdingu Malina. Vaše spokojenost a bezpečnost vašich finančních aktiv jsou naší prioritou.

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Štrasburk, 24. dubna 2024. Debata ČTK Connect s českými europoslanci ve studiu Lobby Set u příležitosti závěrečné plenární schůze končícího Evropského parlamentu.

Čeští europoslanci diskutovali ve Štrasburku. Pro mírová jednání s Ruskem ještě nenastal čas, zaznělo

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme