Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Prodejna Kytary.cz získává ocenění Visa Czech Top Shop

Prodejna Kytary.cz získává březnové ocenění Visa Czech Top Shop
Kytary.cz
Komerční spolupráce

V jarním kole soutěže Visa Czech Top Shop vyhrála prodejna společnosti Kytary.cz. Koncept prodejny, kterou najdete v pražských Modřanech, vytváří z tohoto místa opravdový ráj pro všechny milovníky hudby. Ocenění převzal spolumajitel a CEO společnosti Kytary.cz Jan Pils z rukou Kateřiny Pauzarové, Senior Account Managerky ve společnosti Visa, a Markéty Němcové, Country Managerky soutěže Visa Czech Top Shop. K gratulacím se přidal také zástupce EVO Payments Tomáš Melichar a Marek Růžička ze společnosti Bank ID.

Reklama

Prostorná prodejna se rozkládá na dvou patrech, kde kromě širokého výběru zboží najdete také zkušebny, kde si můžete hudební nástroje před koupí vyzkoušet. Kytary.cz se od svého vzniku v roce 2000 vypracovaly na pozici největšího prodejce hudebních nástrojů v ČR. Kromě dvou prodejen provozuje také vlastní e-shop, který obsluhuje nejenom zákazníky v Čechách, ale i téměř po celé Evropě. Pro rychlé a pohodlné vyzvednutí objednaného zboží z e-shopu jsou v prodejně k dispozici výdejní boxy.

Kateřina Pauzarová, Senior Account Managerka společnosti Visa, titulárního partnera soutěže, ocenila především nákupní zážitek, který si zákazníci z návštěvy odnáší: „Původně pouze internetový prodejce především kytar a příslušenství, může nyní zájemce přivítat v prodejně, která kromě kytar, nabízí bicí, klávesy, housle, violy, ale také mixážní pulty pro DJs. A co je důležité, i skvělé služby. Zájemci si mohou nerušeně nástroje prověřit v nově zrekonstuovaných zkušebnách. Velice mě zaujaly i automatické platební terminály napojené na výdejní boxy. Zákazník zaplatí a vzápětí se otevře box s jeho nákupem.“

„Chci pogratulovat společnosti Kytary.cz k ocenění v březnovém kole soutěže Visa Czech Top Shop. Prodejna je opravdu krásná, v podstatě se jedná o komunitní centrum. Na místě je velké množství produktů, které si lze vyzkoušet. Všechno zboží je označeno QR kódy, které po naskenování zobrazí dodatečné informace k produktu. K dispozici jsou také platební automaty a výdejní boxy, což z ní činí do určité míry samoobslužnou prodejnu. Gratuluji," dodal Marek Růžička, CEO Bank ID, partnera soutěže v oblasti digitalizace.

„Velice nás těší, že nás do soutěže nominovali naši zákazníci. Ti jsou totiž v centru všeho, o co usilujeme. Chceme, aby pro ně tato prodejna byla opravdovým hudebním rájem a cítili se tu skvěle," doplnil Jan Pils, spolumajitel Kytary.cz.

Reklama

Soutěž Visa Top Shop navázala další cenná partnerství
video

Soutěž Visa Czech Top Shop navazuje silná partnerství

Společnost InstoreConsultingEU, která zaštiťuje unikátní soutěže Visa Czech Top Shop, Visa Slovak Top Shop a Visa Hungarian Top Shop, podepsala memorandum o spolupráci s Asociací českého tradičního obchodu. Zároveň uzavřela partnerskou smlouvu se společnostmi Bank ID a KnowInstore, které díky svému zaměření vnesou do soutěže expertízu především v oblasti digitalizace a nových technologií. Soutěž Visa Top Shop je analogií žebříčku michelinských restaurací. Inspektoři soutěže ikognito navštevují a hodnotí nominované prodejny. 

Přečíst článek

Vítězové hlasování veřejnosti v soutěži Visa Top Shop

Luxusní Mototechna Drive je vítěz. Získala cenu Visa Top Shop v hlasování čtenářů serveru newstream.cz

Mototechna Drive si odnesla první místo v hlasování veřejnosti byznysového webu newstream.cz. Na druhém místě se umístila prodejna Coop, třetí iWant Brno. Cena Visa Top Shop má již druhý ročník.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Konkurovat videohrám je těžké disciplína, ale jde to, říká šéf nejstarší továrny na dřevěné hračky v Česku

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme