Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Obchod v pojišťovně Simplea povede Kamil Holánek

Obchod v pojišťovně Simplea povede Kamil Holánek
Simplea, užito se svolením
 nst
nst

Do životní pojišťovny Simplea přichází od dubna na pozici obchodního ředitele Kamil Holánek. Bude mít na starosti řízení distribučních sítí v České republice a na Slovensku.

Reklama

„Naším aktuálním cílem je zvýšit obchodní potenciál pojišťovny. To bude hlavní výzva nového obchodního ředitele, který také bude zajišťovat propagaci a školení životního pojištění v rámci obchodních partnerů pojišťovny,“ uvedl Martin Švec, ředitel pojišťovny Simplea.

Před příchodem do Simplea působil Holánek dlouhodobě v pojišťovně Uniqa. Poslední dva roky jako vedoucí strukturovaného prodeje pro Moravu, předchozích pět let coby Account Manager. S oborem financí má dlouholeté zkušenosti, svoji kariéru startoval v roce 2014 v oblasti finančního poradenství.

Kariérní změna byla podle jeho slov jasné rozhodnutí: „Se Simplea pojišťovnou máme podobné názory na vývoj životního pojištění, stejně tak mám shodný pohled na oblast finančního poradenství, přinášejícího klientům komplexní a profesionální službu, jako poskytují Partners,“ řekl Holánek. Pojišťovna Simplea patří do finanční skupiny Partners.

Ředitel pojišťovny Simplea Martin Švec
video

Šéf pojišťovny: Covid zničil Čechům zdraví, lidé jsou více nemocní

Děti se nemohly potkávat, nesetkávaly se s dětskými bacily v kolektivech, takže dnes jsou více nemocné. Vidíme to ale i u dospělých, říká ředitel pojišťovny Simplea Martin Švec.

Přečíst článek

Český nemovitostní fond Trigea koupil za asi miliardu korun budovu ve Varšavě

Český fond Trigea opět nakupoval v Polsku. Tentokrát kanceláře za miliardu

Český nemovitostní fond Trigea investoval letos už podruhé v Polsku, tentokrát získal za v přepočtu asi miliardu korun kancelářskou budovu v komplexu My Place II ve Varšavě. Letos fond Trigea už koupil budovu MidPoint 71 v Vratislavi a i v polské metropoli spolupracoval s developerskou společností Echo Investment.

Přečíst článek

Petr Borkovec, zakladatel a manažer ve finančně-poradenské společnosti Partners

Partners Banka ještě letos odstartuje, věří Borkovec. Záleží ale na ČNB

Rozjezd banky, vstup na zahraniční trhy a za pět let na burzu. Takové jsou plány dalšího z českých miliardářů, který se rozhodl vstoupit do tuzemského bankovního světa. Za novou Partners Bankou stojí šéf stejnojmenné finanční skupiny Partners Petr Borkovec a další menší i větší akcionáři. Ti všichni teď nedočkavě vyhlížejí, kdy už ČNB bance udělí bankovní licenci. 

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme