Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Novým výkonným ředitele Nordic Telecomu bude Libor Dočkálek

Libor Dočkálek
ČTK
 nst
nst

Novým výkonným ředitelem operátora Nordic Telecom bude od února dosavadní šéf pro strategii a produkty Libor Dočkálek. Nahradí dlouholetého ředitele Jana Čorneje.

Reklama

Dočkálek je ředitelem pro strategii poslední dva roky. V Nordic Telecomu působí od jeho založení před šesti lety. Má téměř 25 let manažerských zkušeností z telekomunikací a poradenství. Před příchodem do Nordic Telecomu působil v poradenské společnosti PwC na pozici provozního ředitele, kde byl odpovědný za týmy marketingu, financí, IT, infrastruktury a řízení rizik.

„Nordic Telecom má potenciál stát se štikou českého telekomunikačního trhu. Po mnoha náročných akvizicích a fúzích je před námi dokončení konsolidace a integrace a posilování naší tržní pozice,“ uvedl Dočkálek.

Nordic Telecom je jedném z pěti největších poskytovatelů pevného internetového připojení v České republice. Frima vlastní síť v pásmu 3,7 GHz a napříč skupinou obsluhuje více než 100 tisíc zákazníků. V červnu 2017 uspěl v aukci pásma 3,7 GHz a získal 80 MHz spektra. Na něm staví síť, která nabízí pevné vysokorychlostní internetové připojení vzduchem dostupné aktuálně více než třetině české populace. V listopadu 2020 rozšířil Nordic Telecom v aukci pásma 3,5 GHz svůj kmitočtový příděl o dalších 20 MHz.

Vlastníky společnosti jsou Nordic Investors Group s obchodním podílem 85 procent a skupina J&T Private Equity s podílem 15 procent.

>>>>>> Sdílejte s námi kariérní přestupy u vás ve firmě. Zprávy zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme