Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

KPMG jmenovala čtyři nové partnery

KPMG
Håkan Dahlström / Creative Commnos / CC BY 2.0
 nst
nst

Eva Bláhová, Pavel Gorel, Petr Kuna a Barbora Šíblová rozšíří od října řady partnerů KPMG Česká republika. Bláhová bude dál rozvíjet obchodní příležitosti, Gorel daňové, právní a imigrační služby a Kuna se Šíblovou oblast auditu. Šíblová navíc zodpovídá za růst kanceláří v Brně a Ostravě.

Reklama

Eva Bláhová vystudovala Masarykovu univerzitu v Brně. Má více než dvacetileté zkušenosti v oblasti informačních technologií a obchodu. Dlouhodobě působila ve společnostech Nissan a Oracle. V KPMG pracuje od roku 2013. V oddělení Management Consulting vede tým, který má na starosti rozvoj obchodních příležitostí v soukromém i veřejném sektoru. V nové roli bude dál rozvíjet vztahy s klienty v rámci celého firemního portfolia poradenských služeb.

Eva Bláhová poskytnuto KPMG

Pavel Gorel začal pracovat v KPMG v roce 2006 během studia na Fakultě mezinárodních vztahů VŠE. Od počátku profesní kariéry se věnuje daňovému poradenství v oblasti daně z příjmů fyzických osob (Global Mobility Services). Jeho další specializací je oblast imigračních služeb, kterou založil a začal rozvíjet od roku 2013. Od roku 2021 je lokálním partnerem firmy (Associate Partner). Nadále se bude soustředit na řízení a akvizice nových klientů a rozvoj našich daňových, právních a imigračních služeb.

 

Petr Kuna začal pracovat v KPMG v roce 2010 během studia na Fakultě financí a účetnictví VŠE. Dlouhodobě se věnuje auditu průmyslových podniků v oboru telekomunikací a informačních technologií, energetiky a strojírenství. Od roku 2021 je lokálním partnerem firmy (Associate Partner). Nadále se bude soustředit na poskytování auditních služeb předním mezinárodním i lokálním společnostem a podílet se na rozvoji oddělení auditu z pozice partnera odpovědného za auditní metodiku.

Pavel Kuna poskytnuto KPMG

Barbora Šíblová nastoupila do KPMG v roce 2006 po studiích na Provozně ekonomické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Dlouhodobě se věnuje auditu průmyslových podniků a obchodních organizací. Mezi její klíčové klienty patří společnosti působící v automobilovém a strojírenském průmyslu. Je statutární auditorkou a členkou Komory auditorů ČR. V pozici partnerky se bude soustředit na další rozvoj a růst kanceláří v Brně a Ostravě, které od roku 2021 řídí.

Barbora Šíblová poskytnuto KPMG

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme