Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Finance v Českomoravské Nemovitostní nově řídí Alice Augustová

Finance v Českomoravské Nemovitostní nově řídí Alice Augustová
Českomoravská Nemovitostí, užito se svolením
 nst
nst

Realitní skupina Českomoravská Nemovitostní rozšířila svůj vedoucí tým o novou tvář. Na pozici finanční ředitelky nastoupila Alice Augustová. Její bohaté zkušenosti a hluboké odborné znalosti načerpané za 30 let praxe v oblasti financí a nemovitostí pomohou nastartovat další fázi růstu společnosti a posílit pozici ČMN na českém realitním trhu.

Reklama

„Alice Augustová je osobnost s vynikajícími manažerskými dovednostmi a talentem pro vybudování inspirativního a efektivního týmu. Její hluboké znalosti v oblasti financí a schopnost přijímat strategická rozhodnutí z ní činí neocenitelnou součást naší společnosti a já se velmi těším na vzájemnou spolupráci,” říká Radek Stacha, předseda představenstva ČMN.

Alice Augustová má za sebou bohatou kariéru ve světě financí. Posledních 17 let působila jako finanční ředitelka nadnárodní realitní skupiny Atrium (nyní G-City) s odpovědností za Českou republiku a Slovensko. Současně zastávala pozici jednatelky a členky představenstva všech společností v rámci skupiny. Její role zahrnovala především zabezpečení ekonomické stability a zajištění trvalého růstu zisku.

V nové pozici finanční ředitelky Českomoravské Nemovitostní bude mít klíčovou roli při zajišťování finančního zdraví celé skupiny a podpoře jejího budoucího růstu. Kompetence Alice Augustové budou zahrnovat řízení finančních procesů, risk management, finanční plánování a komunikaci s externími partnery, včetně bank a auditorů. Bude také zodpovědná za reporting vlastníkům společnosti. 

Českomoravská Nemovitostní je česká investiční skupina založená v roce 2016. Zaměřuje se na dlouhodobé investice a správu prémiových komerčních nemovitostí v atraktivních lokalitách. S celkovou hodnotou spravovaného majetku přes 13 miliard korun a pronajímatelnou plochou komerčních nemovitostí bezmála 140 tisíc metrů čtverečních patří ČMN v současnosti mezi největší pronajímatele prémiových kancelářských ploch v Praze.

Jiří Šustr

Českomoravská Nemovitostní má nového šéfa přes akvizice

Novým vedoucím investičního a transakčního oddělení skupiny Českomoravská Nemovitostní se stal Jiří Šustr, který ve skupině dosud zastával pozici investičního a transakčního manažera. Jeho cílem bude prostřednictvím nových akvizic rozšířit portfolio společnosti. Pro letošek má skupina na nové nákupy připraveny dvě miliardy korun.

Přečíst článek

Karel Bor, šéf Českomoravská nemovitostní

Českomoravskou Nemovitostní povede Karel Bor

Do čela realitní skupiny Českomoravská Nemovitostní (ČMN) nastupuje Karel Bor, který má v oboru více než dvacetileté zkušenosti. Působil například na pozici Country Managera pro rakouskou skupinu Immofinanz či jako generální ředitel BNP Paribas Real Estate.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme