Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Expanzi a obchod společnosti Manta v USA povede Chris Baddeley

Chris Baddeley
Manta / užito se svolením
 nst
nst

Česko-americká softwarová společnost Manta, která vyvíjí nástroj pro mapování datových toků v IT prostředí velkých firem, jmenovala novým viceprezidentem obchodu Chrise Baddeleyho. Ten bude mít na starosti zejména expanzi v USA. Baddeley přichází ze společnosti Cloudera.

Reklama

„Vzhledem k tomu, že se náš seznam významných zákazníků neustále rozšiřuje, je pro nás velmi důležité, abychom náš tým doplnili o talentované vedoucí pracovníky, kteří mají hluboké znalosti a zkušenosti v oblasti podnikových technologií a správy dat. Chris přináší zkušenosti a vůdčí vlastnosti potřebné k tomu, aby společnosti Manta pomohl vyniknout v tomto úsilí o expanzi,“ uvedl Tomáš Krátký, zakladatel a CEO společnosti Manta.

Baddeley má více než 20 let praxe s vedením rychle rostoucích prodejních týmů, zejména v oblasti technologií včetně správy dat, business inteligence a analytických platforem. Působil ve společnostech Cloudera, MuleSoft, Birst a SAP a dalších. 

Manta vznikla v roce 2008 původně jako startup, postupně se rozvinula, prošla dvěma investičními koly a v rámci Series A získala investici ve výši 13 milionů dolarů od kapitálového fondu Bessemer Venture Partners, SAP.io, německého Senovo a českých Credo Ventures. Pobočky má vedle Prahy také v New Yorku, Tampě, Lisabonu a Dublinu. Zaměstnává více jak 100 lidí. 

>>>>>> Dejte nám vědět o personálních přestupech u vás ve firmě. Zprávy zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme