Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Boty Tommy Hilfiger pro každou příležitost

Boty Tommy Hilfiger pro každou příležitost
ČTK
Komerční spolupráce

Ženský šatník zpravidla zahrnuje různé modely bot určených pro všechny možné příležitosti i roční období. Ať už hledáte něco chytrého nebo ležérního, stylového nebo pohodlného, ukážeme vám ty nejlepší boty Tommy Hilfiger pro každou příležitost.

Reklama

· Boty Tommy Hilfiger na formální akce

Na večer ve městě neuděláte chybu s párem vysokých podpatků. Budete se v nich cítit velmi sebevědomě. Pokud se chystáte na formálnější událost, zvolte spíše klasické modely, jako jsou vysoké podpatky nebo klínky. Vybrat si můžete polobotky na podpatku či sandály na klínku Tommy Hilfiger. V nabídce najdete různé materiály i barvy, které snadno přizpůsobíte svému šatníku.

Sandály na vysokém podpatku se hodí také na svatbu či ples. Pamatujte však, že pohodlí je stejně důležité jako vzhled, takže stojí za to vybrat boty vyrobené z měkké kůže nebo s dodatečnou podporou v oblasti paty. Tommy Hilfiger je značka, která nabízí širokou škálu obuvi.

· Letní espadrilky Tommy Hilfiger

Espadrilky jsou jedny z těch bot, které se hodí k mnoha outfitům a příležitostem. Nejuniverzálnější jsou samozřejmě černé modely Můžete je nosit bez ohledu na váš věk nebo typ postavy. Vyplatí se mít v šatníku i další barvy. Kolekce od Tommy Hilfiger zahrnuje i další barevné varianty: žlutá, modrá, červená, zelená a samozřejmě bílá. Espadrilky můžete s úspěchem nosit na večer s přáteli, na rande do města nebo do práce. Jsou perfektní i pro večer strávený na tanečním parketu. Jsou velmi pohodlné a strávíte v nich velkou část dne.

· Sportovní modely obuvi Tommy Hilfiger

Ženy milují tenisky a sneakersy. Jedná se o modely bot, které můžete s úspěchem nosit ke kalhotám i šatům. Sneakers a tenisky Tommy Hilfiger zahrnují širokou škálu této obuvi. Vaše nohy se v nich neunaví ani po celodenním chození. Obvykle si můžete vybrat bílou nebo černou variantu.

Reklama

V každodenním stylingu je výběr správné obuvi obvykle zásadní. Neformální obuv by měla být nejen módní, ale také praktická a pohodlná. Proč? Protože boty, které nosíte každý den, musí odolat mnoha výzvám – počasí, terénu a především dlouhodobému nošení. Proto je praktičnost tak důležitá. Při výběru každodenní obuvi byste měli věnovat pozornost několika důležitým aspektům.

Boty by měly v první řadě doplňovat náš styl – pokud obvykle nosíte džíny a tenisky Tommy Hilfiger, je lepší volit ke společenskému obleku klasické polobotky. Vyplatí se zaměřit na kvalitu – kvalitně zpracované, přírodní materiály jsou nejen estetické, ale také poskytují komfort a dostatečné větrání. Pamatujte, že každodenní styling není polem pro experimenty, ale prostorem, kde vládne pohodlí a funkčnost.

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme