Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Evergreen Ďáblice nabízí poslední byty a rodinné domy

Evergreen Ďáblice nabízí poslední byty a rodinné domy
Poskytnuto Doma je Doma
Komerční spolupráce

Druhá etapa rezidenčního projektu lokalizovaného do klidné části Starých Ďáblic na Praze 8 byla úspěšně dokončena a zkolaudována. V prodejním katalogu zbývají praktické byty v dispozici 2+kk a poslední řadové domy se čtyřmi samostatnými pokoji, garáží a zahradou.

Reklama

Nové bydlení připravené k nastěhování

Majitelé nových nemovitostí na Praze 8 se postupně stěhují a zabydlují. Pro všechny, kteří chtějí vyřešit otázku svého bydlení co nejdříve, představuje rezidenční projekt společnosti Doma je Doma ideální příležitost. Moderní byty i rodinné domy jsou totiž připraveny k okamžitému nastěhování.

Evergreen Ďáblice výjimečným způsobem kombinuje byty, řadové domy a přírodní plochy. Jednotlivé rezidenční části propojují ulice lemovanými zelenými pásy, nechybí zde promenády pro pěší a parčíky, ve kterých se sousedé potkávají a přirozeně seznamují. Samozřejmostí je výborně občansky vybavené okolí a dobrá dostupnost centra metropole.

Pohodlné bydlení v zahradní čtvrti

prodeji nemovitostí v Praze – Ďáblicích jsou poslední volné bytové jednotky 2+kk. Tato velmi oblíbená dispozice je skvělou volbou pro jednotlivce, páry nebo rodiny s malými dětmi. Všechny byty mají vlastní venkovní prostor – v případě těch umístěných ve vyšších patrech se jedná o balkon, rezidenti jednotek v přízemí mohou relaxovat na soukromé předzahrádce. 

Početnější rodiny si mohou vybrat z několika řadových domů s garáží pro dva automobily. Nemovitostem v uspořádání 4+kk dominuje vzdušný obývají pokoj s kuchyňským koutem a jídelním stolem. Na 161 metrů čtverečních (m2) užitné plochy najdou dostatek prostoru pro své aktivity všichni členové domácnosti. Speciální nabídku představuje rohový dům s pozemkem s výměrou 305 m2, který zajistí rezidentům zdravé bydlení s opravdu vysokou mírou soukromí.

Pohodlné bydlení v zahradní čtvrti. Foto: Doma je Doma

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Rekonstrukce trafo stanice na bydlení

Nejčastěji se v Česku staví do 30 milionů a mnohem víc se rekonstruuje, ukazuje architektonické klání

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme