Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Trinity Bank zvyšuje úročení u nižších částek na 3,68 procenta

Trinity Bank
ČTK
 Zlaťák

Trinity Bank od 5. března zvýšila úrokovou sazbu na účtu Dobrý klient na 3,68 procenta ročně. Úročení platí do částky 400 tisíc korun. Nad tuto částku banka úročí vklad 3,18 procenta ročně. Banka to oznámila v dopise klientům. 

Reklama

Trinity Bank dosáhla v roce 2021 zisku 200 milionů korun před zdaněním. Jedná se o 167 procentní nárůst oproti roku 2020 (75 milionů korun). „Současně v roce 2022 navazujeme na úspěchy z loňských let, kdy zisk za první dva měsíce přesáhne 51 milionů korun. Díky důvěře více než 58 tisíc klientů vzrostl také objem depozit. Celková výše vkladů tak dosáhla téměř 50 miliard korun,” uvedla Trinity Bank.

vysoké účty

Pět důvodů, proč letos citelně zdraží nájemné. A rada, jak u toho finančně nevykrvácet

Ceny nájemního bydlení letos citelně vzrostou napříč Českem. Zde je pět stěžejních důvodů, proč se tak stane. A na závěr nechybí rada, co s tím může nájemník dělat.

Přečíst článek

„Proto jako poděkování za vaši důvěru jsme připravili zvýšení úrokové sazby v rámci spořicího účtu Výhoda+ s marketingovou akci Dobrý klient. Současně s tím i úpravu podmínek na pásmové úročení. Díky této úpravě se vám budou vaše finanční prostředky od 5. března 2022 zhodnocovat výhodnější úrokovou sazbou než doposud,” napsala banka klientům. 
Zvýšení úrokové sazby se týká i stávajících účtů. Úroková sazba se  zvýší automaticky, což se během dne 5. března 2022 projeví také v internetovém bankovnictví.

Spolumajitel Trinity Bank Radomír Lapčík je zároveň investorem internetového deníku newstream.cz - pozn. red. 

Peníze, ilustrační foto

Porovnání spořicích účtů: Úroky se zvyšují, inflaci ale nedostačují

Spoření na spořicích účtech je se zvyšováním hlavních sazeb ČNB stále zajímavější. U nejlepších finančních ústavů získáte úrok nad tři procenta, a to i bez podmínek. Inflaci ale zdaleka nepřekonají.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Úroky u „spořáků“ už nenápadně klesají. Větší změny v úročení vkladů chystají banky v březnu

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme