Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Trinity Bank zvedá sazby nad jedno procento

peníze, ilustrační foto
Pixabay
 nst
nst

Banka uročí sazbou 1,08 procenta vklady do sto tisíc korun.

Reklama

Již podruhé během jednoho měsíce zvedá Trinity Bank, která letos slaví pětadvacet let od založení, sazbu na spořicím účtu. Ode dneška nabízí svým klientům spoření s úrokovou sazbou 1,08 procenta ročně, přičemž sazba se vztahuje na vklady do 100 tisíc korun. Částka nad sto tisíc korun je i nadále úročena sazbou 0,58 procenta ročně, která je platná od 6. srpna s garancí do konce tohoto roku. Podle banky jde aktuálně o nejvýhodnější spoření na trhu a platí pro stávající i nové klienty.

Trinity Bank kontinuálně roste, což potvrzují i finanční výsledky banky. Rok 2020 byl pro Trinity Bank nejúspěšnějším rokem v historii se ziskem přesahujícím hranici 75 milionů korun před zdaněním. V roce 2021 rostoucí trend ziskovosti pokračuje, přičemž již za 8 měsíců banka přeplnila plán zisku na celý rok 2021 a k poslednímu srpnu přesáhla zisk 115 milionů korun před zdaněním.

Pozn. red. Spolumajitel Trinity Bank Radomír Lapčík je investorem zpravodajského portálu newstream.cz

 

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Aktuální sazby zářijových spořicích účtů. Víme, kde vám dají nejlepší sazbu

Přečíst článek
První velká banka snižuje sazbu spořicího účtu. Při nesplnění podmínek úročí jen za půlku

První velká banka snižuje sazbu spořicího účtu. Při nesplnění podmínek úročí jen za půlku

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme