Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Křest newstreamu. Redakce slavila s partnery oficiální start webu

Redakce a spolupracovníci newstream.cz
Michaela Szkanderová/Newstream
 nst
nst

Reklama

V atraktivních prostorách co-workingového centra HubHub v paláci ARA s výhledem na Pražský hrad a centrum metropole redakce v čele s Terezou Zavadilovou symbolicky pokřtila nový zpravodajský web newstream.cz. Akce se zúčastnila stovka významných hostů z tuzemského byznysu.

„Newstream.cz jsme spustili na počátku léta a naší ambicí je zařadit se mezi top byznysové weby v Česku. Na podzim chystáme nové formáty, zejména videa, ale také tištěné speciály,” uvedla CEO zpravodajského portálu newstream Tereza Zavadilová.

Partnery akce byla vinařství Johann W Jana Dienstla a Vinný dům Dušana Černocha, dále SAB Finance a Trinity Bank miliardáře Radomíra Lapčíka, který je většinovým investorem portálu newstream.

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Obálka nového magazínu Newstream CLUB

Newstream vydává první číslo magazínu Newstream CLUB, přinese články z Harvard Business Review 

Přečíst článek

Češi smýšlejí podobně jako Irové. A vždy jsme se navzájem podporovali, říká irská velvyslankyně

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme