Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Marco Iannaccone odchází z české UniCredit do Německa. V pozici místopředsedy představenstva ho střídá Slavomír Beňa

Slavomír Beňa je novým místopředsedou představenstva UniCredit Bank
UniCredit Bank
Jiří Frydlewicz
fry

Novým místopředsedou představenstva a náměstkem generálního ředitele je nově jmenován současný ředitel firemního bankovnictví Slavomír Beňa. V pozici střídá Marca Iannacconeho, který bude nově zastávat pozici člena představenstva HypoVereinsbank zodpovědného za divizi Klientská řešení v německé UniCredit Bank AG (HypoVereinsbank) skupiny UniCredit. Slavomír Beňa bude i nadále ředitelem firemního bankovnictví UniCredit Bank.

Reklama

„Slavomír Beňa hraje klíčovou roli v řízení firemního bankovnictví v naší bance – na strategické i provozní úrovni,“ uvedla Teodora Petkova, ředitelka pro střední a východní Evropu. „Díky svým výsledkům v oblasti firemního bankovnictví a hlubokému porozumění naší bance je ideální volbou na pozici místopředsedy představenstva,“ doplnil Jakub Dusílek, předseda představenstva a generální ředitel UniCredit Bank.

Slavomír Beňa pracuje ve skupině UniCredit již 27 let. Mezinárodní kariéru zahájil na Slovensku v roce 2001, kde získal zkušenosti v oblasti řízení finančních trhů a controllingu. Následně působil na pozici ředitele řízení finančních trhů v HVB Bank v Srbsku a v Černé Hoře, o čtyři roky později se přesunul do Slovinska, kde také působil jako ředitel řízení finančních trhů.

V roce 2010 se stal ve skupině UniCredit ve Vídni ředitelem pro vztahy s finančními institucemi v regionu střední a východní Evropy a následně zároveň byl také zástupcem globálního ředitele pro řízení vztahů s finančními institucemi. Od roku 2018 působí na pozici ředitele firemního bankovnictví v UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia.

Platby na kontakt už od listopadu. Novinku spustí zatím jen šestice bank

Platby na kontakt už od listopadu. Novinku spustí zatím jen šestice bank

Díky zveřejnění pravidel platebního systému Českou národní bankou (ČNB) mohly už tuzemské banky oznámit, kdy a jak spustí novou a dlouho očekávanou službu platby na kontakt (PNK). První takto zadané platby by tak mohly v Česku proběhnout už začátkem listopadu. Přečtěte si, ve kterých bankách tato služba bude fungovat a jak na to, abyste ji mohli využívat.

Přečíst článek

Umělá inteligence pomůže bankám ještě lépe poznat své klienty

Služby přesně na míru díky dokonalé znalosti potřeb klienta, banka provázející své zákazníky na každém kroku v online světě nebo velmi rychlé uvádění nových produktů – to a ještě mnohem víc dnes bankám umožňují technologie.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme