Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Užijte si vánoční atmosféru bez stresu

Vánoce
Depositphotos.com
Komerční spolupráce

Prosinec je tu sice ve své plné síle, ale na koupení těch pravých dárků je ještě dostatek času.

Reklama

Jak vánoční (narozeninové a vlastně i jakékoliv jiné) dárky vymýšlíte, hledáte a nakupujete? Ti nejorganizovanější z nás mají notýsky nebo aplikace, kam si inspiraci zapisují v průběhu celého roku. Jiní (řekla bych, že možná dokonce většina), chaoticky hledají inspiraci na poslední chvíli. Lámou si hlavu, lomí ruce, čekají na zázrak.

Takový inspirační zázrak sem tam dovede přijít z naprosto nečekaných míst.

Kde do mě udeřila nečekaná inspirace?

Nejlepší dárek pro rodiče a prarodiče najdete třeba hned u sebe v mobilu. Konkrétně v galerii. Co jiného potěší dědečky a babičky víc než fotokalendář nebo fotoobraz jejich vnoučátek, nebo, ještě lépe, celé rodiny?

Nečekanou inspiraci můžete načerpat také v hromadné dopravě. Klidně na reklamě, ale spíš mám na mysli náhodné rozhovory spolucestujících.

Napadlo by vás třeba k vánocům koupit mikroplyšové prostěradlo? Přesně tuto zvláštní, ale současně skvělou inspiraci jsem získala právě ve vlaku cestou na předvánoční rodinou návštěvu.

Myslíte o Vánocích i na sebe?

O Vánocích je zvykem myslet na všechny ostatní a sebe upozaďovat ještě o něco víc než obvykle. To pak vede právě ke všem těm nepříjemným vzpomínkám. A s nimi i k hořkosti, kterou mnozí vůči těmto svátkům pociťují.

Já si ale řekla ne. Koupila jsem si zateplené sportovní legíny a po letech konečně také pořádnou teplou zimní bundu (o kterou jsem si kolikrát psala pod stromeček a ne a ne ji dostat, tak jsem si musela zahrát na Ježíška sama). Vzhledem k počasí pod stromeček ani jeden dárek nevydržel, ale komu to vadí? Letos jsem na prvním místě prostě já, protože jen tak zvládnu přinést radost i všem ostatním.

Budu běhat ať už se počasí tváří jakkoliv a současně se rozmazlovat dobrou čokoládou. A pečení ať si odnesou třeba čerti. Letos jsem cukroví objednala.

Užijte si vánoční atmosféru v klidu a pohodě

Užijte si vánoční atmosféru v klidu a pokoji. Udělejte to jako já. Nehroťte. Myslete na sebe. A tu hlášku o tom, že se Ježíšek narodil v chlívku, určitě znáte. Velký úklid počká klidně na leden. Vánoce mají být čas reflexe a odpočinku. Ne honbou za největším počtem druhů cukroví, nejčistějším bytem ani nejkrásnějším dárkem.

Odpočívejte. Reflektujte. A užívejte si volné dny s tím, koho máte nejraději.

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Obchodníci budou mít letos o čtyři procenta vyšší předvánoční tržby

Češi se chystají utrácet. Vyšší předvánoční tržby očekávají prodejci oblečení i restaurace

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme