Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Stylové účesy pro malé chlapce, které zvládnete doma

Stylové účesy pro malé chlapce, které zvládnete doma
Se svolením Eugene Partyzan / Shutterstock.com
Komerční spolupráce

Styling vlasů vašeho malého chlapce nemusí být náročný, a to ani v době, kdy jsou kadeře na delší dovolené od kadeřníka. Existuje mnoho jednoduchých a stylových účesů, které můžete snadno vytvořit doma. Zde je šest nápadů, jak udělat z úpravy vlasů pro malé chlapce zábavný a snadný proces.

Reklama

Krátký vojenský střih

Vojenský střih je praktický a snadno udržovatelný účes, který zůstává vždy trendy. Stačí vám zastřihovače s nastavitelným hřebenem a můžete si zvolit délku podle preference. Tento střih nevyžaduje složité úpravy a je ideální pro aktivní děti. Jestli se váš syn více potí, tento účes pro něj bude velmi praktický a hlavně v horkém létě se mu bude fungovat mnohem lépe.

Klasický plavec

Plavec je dalším tradičním účesem, který zůstává oblíbený. Pro tento účes potřebujete trochu delší vlasy na vrchu hlavy a stranách střihové strojky, které najdete na Okay.cz. Vlasy na vrchu můžete upravit voskem nebo gelovou fixací tak, aby vytvořily klasický hřeben. Tento účes je populární již mnoho let a stále vypadá na malých chlapcích skvěle.

Šikmý tupý střih

Tento účes je moderní a zároveň snadno udržovatelný. Krátké vlasy na stranách jsou kombinovány s delšími vlasy nahoře, které jsou střiženy šikmo, což dodává účesu texturu. Tento styl můžete snadno vytvořit i doma s vhodnými nástroji. Před pár lety chlapci chodili pouze v tímto účesem. Velkou výhodou je, že strany hlavy jsou kratší a delší střed si mohou stylizovat podle svého.

Gucci

Konec výstřelků, je třeba prodávat. Nový kreativní šéf značky Gucci naskočil na vlnu „tichého luxusu“

Nejočekávanější událostí podzimního milánského týdne módy byla přehlídka značky Gucci, kde debutoval kreativní ředitel Sabato De Sarno. Ten nahradil excentrického Alessandra Micheleho, který značku proslavil bujarým stylem, díky němuž se prodeje Gucci mezi roky 2015 a 2019 více než zdvojnásobily. Návrhář De Sarno vsadil namísto extravagance na jednoduchou eleganci. Pro některé kritiky nemastnou neslanou.

Přečíst článek

Klasický francouzský střih

Francouzský střih je střih, který nikdy nevyjde z módy. Vlasy jsou delší na vrchu a postupně se zkracují směrem dolů. Tento účes můžete snadno udržovat častým stříháním stran a upravováním voskem nebo gelovou fixací na vrchu. Na tento střih by bylo lepší navštívit kadeřníka, ale můžete se ho snadno naučit i doma.

Vlnitý a rozpustilý

Pokud má váš malý chlapec přirozené vlny, můžete je nechat volně růst a vytvořit tak relaxovaný a přirozený vzhled. Stačí vlasy pravidelně stříhat, aby se udržely v pořádku, a použít produkty, které podpoří přirozenou texturu vlasů. Ne každý chlapec musí mít krátké vlasy. Jestli má vaše dítě přirozeně kvalitní a vlnité vlasy, využijte toho a nestříhejte ho na krátko.

Krátké špičky

Kratší vlasy do špiček jsou jednoduché a hravé. Stačí nechat vlasy na vrchu delší a stříhat je do špiček. Tento účes je skvělý pro aktivní malé kluky a může být snadno upravován bez profesionální pomoci. Navíc bude váš malý muž vypadat jako profesionální fotbalista. 

Škola v přírodě za dva tisíce na noc. Koho ještě mají živit rodiče dětí?

Dalibor Martínek: Škola v přírodě za dva tisíce na noc. Koho ještě mají živit rodiče dětí?

Proč by měly být v polovině října společenským tématem školy v přírodě? V době, kdy celou společností „hýbe“ vládní úsporný balíček? Děti přece odjíždějí na pobyty až v květnu nebo v červnu.

Přečíst článek

Ministr školství Mikuláš Bek a premiér Petr Fiala

Michal Nosek: Muzikolog zabíjí vysoké školství

Odborní asistenti na vysokých školách, zejména ti z humanitních oborů, si už delší dobu stěžují na platovou disproporci. Středoškolští učitelé totiž mají více peněz a soukromá sféra akademikům nabízí naprosto nesrovnatelné podmínky.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme