Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Fotoreportáž: Češi zaplavili Hamburk. Hraje se o hodně

Čeští fanoušci fotbalu v Hamburku
Michal Nosek/Newstream.cz
 nst
nst

Fanoušci fotbalu dobývají Německo. Ty čeští a turečtí dnes zaplňují ulice Hamburku. Ať to dopadne, jak chce, chtějí být u toho. Atmosféru fotbalového „šílenství“ se vydala redakce Newstream zažít za vás.

Reklama

Přeplněné vlaky, zásoby piva vypité ještě před státními hranicemi, a hlavně skepse převažující nad jistotou ovládla cestu českých fanoušků do Hamburku. Cíl je jasný, chtějí v přímém přenosu vidět rozhodující zápas fotbalového mistrovství světa. Češi se utkají s Turky. Musí vyhrát jinak „pojedou“ domů.

Zda fotbalisté zopakují úspěch hokejistů nevíme. Atmosféra v Hamburku i tak stojí za to, podívejte se na reportáž do následující galerie.

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Britové varují své fanoušky před Eurem v Německu

Britové varují své fanoušky před Eurem v Německu. Mají tam silnější pivo, zdůrazňuje ministerstvo

Přečíst článek
Fotbalový stadion Manchesteru United

Fotbal hýbe světem. Ale investicím do fotbalových klubů je lepší se vyhnout

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme