Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Živě: ČEZ o hospodaření v roce 2021 a plánech do budoucna

 nst
nst

Polostátní energetické společnosti ČEZ mírně propadl provozní i čistý zisk. Za rok 2022 očekává výrazný nárůst dividendy z aktuálně navrhovaných 44 korun až na 62 korun na akcii. To by byla nejvyšší vyplacená dividenda v historii firmy. Sledujete bilanční tiskovou konferenci největší domácí energetické skupiny.

Reklama

Tiskové konference se zúčastní se generální ředitel Daniel Beneš, ředitel divize obchod a strategie Pavel Cyrani a ředitel divize finance Martin Novák.

ČEZ, sídlo

ČEZ navrhne dividendu 44 korun, vydělal 9,9 miliardy korun

Polostátní energetické společnosti ČEZ mírně propadl provozní i čistý zisk. Za rok 2022 očekává výrazný nárůst dividendy z aktuálně navrhovaných 44 korun až na 62 korun na akcii. To by byla nejvyšší vyplacená dividenda v historii firmy.

Přečíst článek

ČEZ, sídlo

ČEZ loni vydělal nad očekávání víc, míní ekonomové

Polostátnímu energetickému gigantu ČEZ se loni dařilo lépe, než na kolik cílil management ve svých predikcích, míní ekonomové. Ukazatel EBITDA i čistý zisk pravděpodobně překonaly očekávání. Výsledky oznámí ČEZ v úterý ráno. Akcie firmy dnes mírně posilují, v průběhu dopoledne si připisují kolem 0,6 procenta.

Přečíst článek

Jaderná elektrárna Dukovany

Tendr na další blok v Dukovanech začne už příští týden, slíbil Fiala

Vláda dá v příštím týdnu prostřednictvím ministerstva průmyslu pokyn k zahájení tendru na výstavbu nového bloku Jaderné elektrárny Dukovany. Konečného výběru se nebudou moci zúčastnit čínské a ruské firmy. Premiér Petr Fiala (ODS) to řekl České televizi. Již dříve předseda vlády uvedl, že vyhodnocení tendru by mělo být uzavřeno do konce roku 2024.

Přečíst článek

Sankce proti Rusku za jeho postup vůči Ukrajině

Trpí i Česko. Ruské sankce se vracejí jako bumerang

Jak dopadají ruské sankce na Česko? Tvrdě. Drahý benzín, plyn, palivo i potraviny. Jak závažné to je, rozebral analytik Lukáš Kovanda.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme