Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Optika Alensa v pražské Lazarské boduje v soutěži Visa Czech Top Shop

Optika Alensa se stala březnovým vítězem v soutěži Visa Czech Top Shop
poskytnuto mistoprodeje.cz
 nst
nst

Kompletní péče o zrak na jednom místě zajistila výhru pro Alensu v měsíci březnu v soutěži Visa Czech Top Shop. Druhé místo v hodnocení inspektorů obsadila prodejna s městskou módou Buzz, třetí skončil ostravský Fajn sekáč. Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Reklama

Vítězem měsíce března se stala pražská prodejna Alensa v Lazarské ulici. Tato nová optika nabízí svým zákazníkům kompletní péči o zrak na jednom místě. Najdeme zde bohatý výběr sortimentu od kontaktních čoček, přes dioptrické a sluneční brýle až po doplňky a příslušenství. V prodejně zdarma měří zrak a udělají i další typy očních vyšetření, na které se zákazníci mohou pohodlně objednat a vyhnout se tak případnému nepříjemnému čekání.

Prodejna zaujme svým čistým designem, osvětlením a potěší i výbornou navigací nakupujícího a přehledností vystaveného zboží. Inspektoři také ocenili velmi dobrou venkovní visibilitu prodejny a příjemné, profesionální a nápomocné vystupování personálu. Optika Alensa je tak ideálním místem pro všechny, kteří hledají kvalitní a kompletní servis ohledně svého zraku. 

video

Nákup lega může být hravý zážitek i pro dospělé, ocenili inspektoři soutěže Visa Czech Top Shop

Letošní, již třetí, ročník soutěže Visa Czech Top Shop otevřel svou lednovou výhrou LEGO® Store na pražském Chodově. U prodejny inspektoři soutěže ocenili, že není jen obyčejným místem, kde se prodává stavebnice, ale rájem pro milovníky těchto barevných kostiček. Prodejna bodovala nejen díky unikátnímu konceptu, ale také díky užití digitálních technologií, výbornému personálu nebo lokálním referencím na českou kulturu. Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Přečíst článek

V březnu inspektoři soutěže navštívili také prodejnu městského ležérního oblečení Buzz v pražském OC Westfield Chodov, která se v jejich hodnocení dostala na druhé místo. V Buzz mají městský lifestyle ve své DNA a podřídili mu i design svého obchodu. Kombinace bílé a šedé barvy spolu s dostatečným osvětlením dává vyniknout vystavenému oblečení a působí fresh a vzdušným dojmem.

Prodejna městského a ležérního oblečení Buzz skončila v březnovém kole soutěže Visa Czech Top Shop na druhém místě. poskytnuto mistoprodeje.cz

Inspektory velmi zaujaly moderní technologie, které se na prodejně nachází v podobě několika obrazovek. Na každé vidíme prezentaci jiného zboží, která láká zákazníka k dalšímu a dalšímu prohlížení a objevování. Milý a slušný personál je v případě potřeby připraven poskytnout radu a pomoc ohledně výběru a nákupu.

Velice sympatický koncept, který podporuje myšlenku udržitelnosti a inspetoři jej v březnovém kole soutěže Visa Czech Top Shop ocenili třetím místem, nabízí prodejna Fajn sekáč v ostravském obchodním centru Galerie. Nejde o klasický second hand s hromadou nevzhledně poházeného oblečení. Misí Faj sekáče je ukázat, že i nakupování oděvů z druhé ruky může být příjemné. Ve Fajn sekáči si zakládají na tom, že každý kousek, který se na jejich prodejnu dostane, je pečlivě prohlédnutý a vybraný.

Koncept ostravského Fajn sekáče staví na udržitelnosti poskytnuto mistoprodeje.cz

Inspektoři soutěže ocenili přehledné uspořádání prodejny a vystavení zboží i dobrou navigaci uvnitř obchodu. Dále ocenili i to, že design prodejny je přizpůsobený myšlence udržitelnosti - interiér je z velké části tvořený ze dřeva. Pro výrobu vybavení prodejny byly totiž použity dřevěné přepravní palety, které tímto způsobem získaly nové uplatnění. 

Únorovým vítězem soutěže Visa Czech Top Shop je prodejna Lidl v Praze Na Příkopě. Její součástí je i trezor z dob, kdy v místě sídlila ČSOB.
video

Únorovým vítězem v soutěži Visa Czech Top Shop je prodejna s trezorem

Únorovým vítězem soutěže Visa Czech Top Shop se stala prodejna Lidl v centru Prahy v ulici Na Příkopě. Druhý skončil obchod Bioday v pražských Arkádách. A konečně třetí místo patří prodejně Globus Fresh v Petržílkově ulici v pražských Stodůlkách.

Přečíst článek

Máte jen pár vteřin. Když nezaujmete, nevyděláte, říká manažerka přes offline reklamu

Máte jen pár vteřin. Když nezaujmete, nevyděláte, říká manažerka přes offline reklamu

Dana Běloušková, která je členkou finálové poroty soutěže Visa Czech Top Shop, působí dvacet let v agentuře POS Media, která se zabývá reklamou a marketingem na prodejnách. Za tu dobu se obor offline reklamy hodně změnil. O její profesní cestě, trendech v POS reklamě i o tom, jak vidí budoucnost tohoto marketingového odvětví si povídala s Tomášem Hájkem z portálu mistoprodeje.cz.

Přečíst článek

Vítězové Visa Top Shop 2023

Vítězem Visa Czech Top Shop 2022 se stalo Ski a Bike Centrum Radotín, čtenáři Newstreamu získali ceny

Soutěž Visa Czech Top Shop zná své vítěze za rok 2022. V hlavní kategorii hodnocení zákaznického zážitku se jím stala prodejna a showroom Ski a Bike Centrum Radotín. V kategorii Česko platí kartou zvítězila Kuchyně 4 you a cena čtenářů Newstream.cz zamířila do Mototechny Drive. Soutěž tak úspěšně ukončila svůj druhý ročník. Jejím cílem je hodnotit a oceňovat kamenné prodejny po celém Česku a přispívat tak k motivaci obchodníků pečovat o výjimečný zákaznický zážitek.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme