Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Olívia Lacenová - informace o tématu

Pokojovky za desetitisíce dolarů. I tak může vypadat výnosná alternativní investice. A co teprve bonsaj

Pokojovky za desetitisíce dolarů. I tak může vypadat výnosná alternativní investice. A co teprve bonsaj

O alternativních investicích do pamětních mincí, starožitných automobilů, uměleckých obrazů nebo alkoholu na bázi whisky toho bylo napsáno mnoho, ale slyšeli jste už o investici do pokojových rostlin? Jak už to tak u sběratelství bývá, vášeň nezná hranic - dokonce ani těch finančních. Takovéto speciální „exempláře“ se dají vydražit v rozmezí několika tisíc až několika milionů dolarů. Blíže se na tento typ investic podívala hlavní analytička společnosti Wonderinterest Trading Olívia Lacenová. V komentáři shrnula výhody těchto investic i na co si dát v jejich případě pozor. 

Přečíst článek

Umělá inteligence rozdělila Hollywood. Kazí byznys Netflixu i jeho rivalů

Přečíst článek
Reklama

News box

Čínský dovoz i vývoz se v dubnu po poklesu v předchozím měsíci vrátily k 📈 růstu. To je signálem zlepšení poptávky doma i v zahraničí, které by mohlo podpořit ekonomické oživení země. Vyplývá to z údajů, které dnes zveřejnil čínský statistický úřad.
Hrozba amerického prezidenta Joea Bidena, že Spojené státy v případě velké ofenzivy v Rafáhu na jihu Pásma Gazy zastaví dodávky některých zbraní Izraeli, je velkým 👎 zklamáním. Podle agentury AFP to dnes prohlásil izraelský velvyslanec v OSN Gilad Erdan. 
Indická policie ve středu zatkla 4️⃣ lidi napojené na mezinárodní síť pašeráků lidí, kteří pod falešným příslibem lukrativního vzdělání na univerzitách a zaměstnání lákala mladé Indy, kteří měli nakonec skončit v boji proti Ukrajině za Rusko. O případu informovala agentura Reuters. 
Izrael podle amerického prezidenta Joea Bidena použil 🚀 bomby dodávané Spojenými státy k útokům, při nichž v Pásmu Gazy umírali palestinští civilisté. Biden to ve středu (dnes brzy ráno středoevropského letního času) podle agentur AP a Reuters řekl v rozhovoru stanici CNN.
Vedoucí představitelé německých automobilek Volkswagen a BMW  varovali před zavedením nových cel na dovoz elektromobilů od čínských výrobců do Evropské unie. Takový krok by podle nich mohl vést k odvetným opatřením, ohrozit ekologické plány EU a poškodit automobilky, které do EU dovážejí auta vyrobená v Číně. Informovaly o tom dnes agentura Reuters a list Financial Times (FT).
Reklama
Reklama
Doporučujeme