Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Victory Club. Příběhy těch nejúspěšnějších.

Radomír Lapčík, zakladatel a člen představenstva Trinity Bank a holdingu SAB Finance

Čtyřdenní pracovní týden je pro lidi hodně motivační, říká finančník Radomír Lapčík

Finanční skupina SAB Finance v roce 2021 dosáhla rekordního zisku 200 milionů korun. Rostla ve svém hlavním segmentu měnového zajišťování pro firmy, daří se také fintechové platformě ProStream či dvojici bank, v nichž má holding SAB Finance majetkový podíl. Jaký je recept na úspěch zakladatele SAB Finance Radomíra Lapčíka?

Přečíst článek
Pavel Řehák
video

Pády jsou součástí cesty k úspěchu, hoďte je za hlavu a jděte dál, říká zakladatel pojišťovny Direct Řehák

Přečíst článek
Pavel Řehák
video

Jak se stát poučil z pandemie? Ve Victory Clubu zítra odpoví muž s excelovou tabulkou Pavel Řehák

Na začátku pandemie proslul jako muž s excelovou tabulkou, která zachránila desítky tisíc životů. Pavel Řehák je ale víc než to. Po úspěchu ve finančním světě založil vlastní pojišťovnu, která se stává platformou pro další a další služby. Co nyní dělá Pavel Řehák? Jak vnímá rozdíly mezi veřejným a soukromým sektorem? A jaký je vlastně šéf? Sledujte již zítra Victory Club.

Přečíst článek
Karel Schwarzenberg

Sebelepší vzdělání nestačí, kandidát na prezidenta musí být charismatický bojovník, říká Karel Schwarzenberg

Karel Schwarzenberg se stal finalistou historicky první přímé prezidentské volby v Česku. Ač byl zkušený politik a šéf diplomacie zvyklý na tvrdá jednání, přímý boj o nejvyšší post v zemi je docela jiná disciplína.

Přečíst článek
Rony Plesl navrhl pro Prague City Turism limitovanou edici křišťálových sklenic.

Designér Rony Plesl: Příští rok mě čeká nejdůležitější akce mého života

Rok 2022 má být pro kariéru Ronyho Plesla klíčový. S unikátními objekty se představí na nejprestižnější umělecké akci na světě.

Přečíst článek
Rony Plesl navrhl pro Prague City Turism limitovanou edici křišťálových sklenic.
video

Jaká je role peněz v umění? Již zítra odpoví Rony Plesl ve Victory Clubu

Rony Plesl je nejvýraznější postava tuzemského designu. Proč se v posledních letech soustředí víc na volnou tvorbu? Jak těžké je prosadit se ve světové konkurenci? A jakou roli hrají peníze v umění? Sledujte již zítra další díl pořadu Victory Club.

Přečíst článek
Danuše Nerudová

Do naší společnosti se musí vrátit pokora a úcta, říká Danuše Nerudová

Kandidatura na prezidentku? Kdyby byly volby nyní, jdu do toho. Budou ale až za rok a půl, takže nyní chci dokončit svou práci na univerzitě. Mandát mám do ledna příštího roku, pak se uvidí, prozradila Danuše Nerudová newstream.cz při natáčení pořadu Victory Club.

Přečíst článek
Danuše Nerudová
video

Danuše Nerudová: Česko mrhá talenty. Už na základních školách

Druhým hostem pořadu Victory Club na newstream.cz je rektorka Mendelovy univerzity, předsedkyně důchodové komise a žena, o níž se čím dál více spekuluje, že by mohla kandidovat na prezidentku.

Přečíst článek
Jaromír Jágr v pořadu Victory Club

Kdo jsou vzory Jaromíra Jágra? LeBron James či Serena Williams

Doposud je na jeho kontě druhý nejvyšší počet bodů v kanadsko-americké NHL. I před padesátkou je stále klíčovým hráčem kladenských Rytířů, které dokonce vlastní.

Přečíst článek
Jaromír Jágr při natáčení epizody pořadu Victory Club

Proč jsem byl nejlepší? Byl to můj cíl. Dnes mám i jiné cíle, říká Jaromír Jágr

Jaký je jeho recept na úspěch? Zdědil talent po rodičích? A co musel Jaromír Jágr obětovat úspěchu?

Přečíst článek
Jaromír Jágr v pořadu Victory Club

Jágr: Co se dělo dřív, by dnes byla šikana. Všichni jsou hrozně přecitlivělí

Jací byli hokejisté v dobách začátků kariéry Jaromíra Jágra a jací jsou dnes? Jaké jsou mezi nimi hlavní rozdíly? Především ve výchově, říká legendární hokejista Jaromír Jágr v pořadu Victory Club.

Přečíst článek
Jaromír Jágr v pořadu Victory Club
video

Jaromír Jágr: Když děláte svou vášeň naplno, vyděláte si peníze

V první epizodě pořadu Victory Club Jaromír Jágr popisuje svou cestu na vrchol sportovního světa. Jakou roli v tom hrál talent? Kdo byl jeho životním vzorem a co si od něj vzal? Jakou roli hrají v jeho životě peníze? A co je vlastně úspěch pro Jaromíra Jágra, který i před padesátkou patří k největším hvězdám extraligy? Sledujte první díl pořadu Victory Club na newstream.cz.

Přečíst článek
Reklama

News box

Ruská Černomořská flotila dál 📉 řídne, píší ukrajinská média po oznámení ukrajinského námořnictva o potopení ruské minolovky Kovrovec v noci na dnešek. Námořnictvo se zdrželo podrobností, podobně i ukrajinský generální štáb, který se o zničení lodi zmínil v situačním přehledu, a ukrajinské ministerstvo obrany poblahopřálo bojovníkům, kteří se postarali o „další špatný den Černomořské flotily“.
Slovenské bezpečnostní složky pracují při vyšetřování středečního atentátu na premiéra Roberta Fica také s verzí, že střelec  nebyl osamělým vlkem. Vyplývá to z dnešního vyjádření slovenského ministra vnitra Matúše Šutaje Eštoka a zástupce civilní tajné služby SIS Pavola Gašpara. 
Francie a Německo jsou hluboce  znepokojeny situací v Gruzii, kde parlament schválil kontroverzní zákon o zahraničním vlivu, proti kterému v Tbilisi v posledních týdnech demonstrovaly desetitisíce lidí. Podle agentury AFP to v dnes zveřejněném prohlášení uvedli francouzský prezident Emmanuel Macron a německý kancléř Olaf Scholz. Norma podle nich není v souladu s evropskými hodnotami.
Vrtulník, v němž letěl íránský prezident Ebrahím Raísí, měl dnes  tvrdé přistání, uvedla podle agentury AP íránská státní televize, aniž by ihned uvedla podrobnosti o následcích nehody. Problém nastal při přesunu z Ázerbájdžánu, kde se íránský prezident dopoledne zúčastnil slavnostního otevření přehrady s ázerbájdžánským prezidentem Ilhamem Alijevem.
Jádro by podle ministra průmyslu Jozefa Síkely (STAN) mohlo do budoucna tvořit až 6️⃣0️⃣ procent energetického mixu ČR, v současné době je to 38 procent. Podmínkou je výstavba nových bloků jaderných elektráren, mohou být až čtyři. Jádro pak mají doplňovat hlavně obnovitelné zdroje, dočasně pak elektrárny spalující plyn. Ministr to dnes řekl v pořadu televize Nova Za pět minut 12.
Vietnamská komunistická strana nominovala na funkci prezidenta země současného ministra veřejné bezpečnosti 👴 To Lama. Informovala o tom agentura Reuters. V březnu se pouhý rok po nástupu do úřadu vzdal funkce prezident Vo Van Thuong. To Lam stál v čele ministerstva veřejné bezpečnosti i v roce 2017, kdy byl z Německa přes Slovensko unesen do vlasti vietnamský podnikatel.
Dva lidé zemřeli při nehodě 🛳️ lodi na řece Dunaj severně od maďarské metropole Budapešti, uvedla dnes podle agentury AP policie. Dalších pět osob se pohřešuje.
Slovenský premiér Robert Fico, který je po středečním postřelení atentátníkem hospitalizován, je  mimo ohrožení života. Jeho stav je ale vážný, rekonvalescence si vyžádá dlouhou dobu, řekl dnes novinářům zástupce nemocnice.
Rusko i Ukrajina shodně uvedly, že se v noci na dnešek staly terčem 🚀 vzdušných útoků. Kyjev oznámil sestřelení všech 37 útočících ruských dronů, ruská protivzdušná obrana odvracela dronový a raketový útok na okupovaném ukrajinském poloostrově Krym a také v Krasnodarském kraji na jihu země.
Česko bylo za první čtvrtletí letošního roku na pátém místě na světě v nákupech 🥇 zlata. Česká národní banka (ČNB) ho nakoupila pět tun, loni za stejné období skončila šestá se dvěma tunami. Centrální banky byly už tradičně největšími nákupčími zlata vůbec.
Reklama
Reklama
Doporučujeme