Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Vítejte na newstream.cz

Tereza Zavadilová, CEO newstream agency
Stanislav Šulc / Newstream
Tereza Zavadilová

Nový web nabízí rychlé a moderní ekonomické zpravodajství z domova i světa. Newstream bude inspirovat k úspěchu. A bez paywallu.

Reklama

Vážení čtenáři, vítejte na novém serveru newstream.cz. Proč má smysl chodit sem pravidelně? Protože právě tady dostanete v jakýkoli okamžik to nejpodstatnější, co se odehrálo ve světě peněz. A to přehledně a v moderním grafickém pojetí. Bez toho, aniž byste museli složitě procházet tisíce rubrik. 

Najdete tu informace o českém byznyse, světové ekonomice, kapitálových i finančních trzích i chytré analýzy makroekonomických dat z pera Lukáše Kovandy. Vždyť inflace je v posledních měsících pojmem mezi lidmi skloňovaným téměř stejně často jako pandemie nebo koronavirus.  

Přečtete si tu také zajímavosti ze světa velkých peněz, tipy na cestování či gastronomické zážitky. A také spousty myšlenek a rad, jak vylepšit byznys i běžný život. 

Newstream.cz pro vás připravuje tým zkušených ekonomických novinářů, kteří přicházejí z různých redakcí. Hlavního komentátora Viliama Bucherta znáte z Reflexu a dříve MF Dnes, s Petrou Jansovou jste se mohli setkávat na Aktualně.cz a spolu s Veronikou Kudrnovou také v E15.  

Stanislav Šulc psal také do E15 a později do centrální redakce regionálních Deníků. Já osobně přicházím rovněž z E15, kterou jsem vedla posledních sedm let a byla u její změny z free paperu na silný a komplexní brand konkurující top redakcím v zemi. 

Zpravodajský web newstream.cz je prvním projektem našeho týmu, ale zdaleka ne jediným – server totiž bude platformou, „obchodním domem”, kde potkáte další formáty. Již od září se můžete těšit na autorskou videoprodukci, která publiku přinese svěží pohled na tuzemský byznys. A již nyní chystáme novinky pro rok 2022.  

Při vymýšlení našeho webu jsme měli hlavní ideu – nabízet zprávy zdarma. V době fake news je dostupnost kvalitních zpráv nezbytná, aby se lidé mohli smysluplně rozhodovat. Kvůli této myšlence náš nezávislý web podpořil hlavní investor, finančník a bankéř Radomír Lapčík. 

Těšíme se na pravidelné setkávání a také na jakoukoli zpětnou vazbu, kterou nám dáte. Pište mi jakékoli podněty na tereza.zavadilova@newstream.cz. Všechny nápady zvážíme a budeme s nimi pracovat při pravidelných aktualizacích našeho webu. Díky, že nás čtete! 

Reklama

Související

Nejsilnější zbraní Kremlu je státní televize. Jak zneužívá amerických zpráv ve prospěch Putina?

Nejsilnější domácí zbraní Kremlu je státní televize. Aneb jak vytvořit příběh, že Putin válku vyhrává

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme