Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Živě: Euro za míň než 24 korun? Přední ekonomové řeší budoucnost české měny

investiční snídaně
EMUN
 nst
nst

Euro za míň než 24 korun? I to je možné! O vývoji kurzu koruny diskutují ekonomové na Investiční snídani pořádané společností EMUN. Vystoupí mimo jiné přední odborník na měny Petr Krčil z Art of Finance nebo bývalý viceguvernér České národní banky Mojmír Hampl. Byznysový server newstream.cz je mediálním partnerem akce.

Reklama

Po přechodném oslabení středoevropských měn po začátku války na Ukrajině koruna atakuje letošní nejsilnější úrovně a další avizované zvyšování úrokových sazeb ji může podpořit.

  • Jak pravděpodobné je, že centrální bankéři využijí kurz jako další nástroj boje proti inflaci?
  •  A jak by vývoj kurzu naopak ovlivnilo výraznější zvyšování sazeb americkým Fedem?
  • Nebo jakou roli v pohybu kurzu hrají spekulace?

I na takové otázky budou odpovídat odborníci na měnovou politiku na Investiční snídani – Quo vadis, CZK? Pořádá ji společnost EMUN ve spolupráci s hlavními partnery KPMG ČR a PPF bankou.

Investiční snídaně

 

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Eva Zamrazilová, předsedkyně Národní rozpočtové rady

Zamrazilová: Pro zvýšení sazeb bych byla, pokud se rozjede mzdová spirála

Přečíst článek

Jak bude vypadat investiční rok 2023? Odhalí už zítra přední experti na investice

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme