Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Škoda Auto DigiLab vede Tillmann Stauske

Tillmann Stauske
Škoda Auto / užito se svolením
 nst
nst

Škoda Auto DigiLab vede od 1. května Tillmann Stauske, ve funkci nahradil Jarmilu Plachou, která převezme nové úkoly v koncernu Volkswagen. Plachá, která digitální inovační centrum vybudovala, stála v jeho čele od března 2017. Stauske se zaměří na vývoj digitálních služeb pro firemní i koncové zákazníky, oznámila Škoda Auto.

Reklama

„Jarmila Plachá společně se svým týmem inovační centrum Škoda Auto DigiLab výrazně rozvíjela. Pod jejím vedením jsme uvedli na trh služby sdílené mobility, jako například HoppyGo, BeRider nebo Uniqway, a zahájili slibnou spolupráci s mezinárodními start-upy z oboru IT. Děkuji Jarmile Plaché za nasazení a přeji jí mnoho úspěchů. Zároveň mám radost, že se nám v osobě Tillmanna Stauskeho podařilo na důležitý post získat renomovaného marketingového odborníka,“ uvedl člen představenstva Škoda Auto Martin Jahn.

Tillmann Stauske přešel do společnosti Volkswagen AG v roce 2010, působil v ní na různých vedoucích pozicích. Od června 2021 odpovídá Tillmann Stauske ve společnosti Škoda Auto jako vedoucí oddělení mimo jiné za inovace a vyhledávání nových příležitostí. Tento post bude zastávat i nadále. Škoda Auto DigiLab má ve vedení tři rovnoprávné členy, kterými jsou od září 2021 také Iva Benešová a Jaroslav Pelant.

Pro vyhledávání slibných start-upů v oblasti IT a zajištění dlouhodobé spolupráce rozšířil DigiLab svou činnost i do zahraničí a zřídil dvě pobočky v mezinárodně významných centrech pro rozvoj výpočetních technologií, a to v indické Púně a izraelském Tel Avivu.

Škoda Auto DigiLab slouží české automobilce jako centrální dílna pro vývoj nových služeb souvisejících s mobilitou a novými technologiemi. Je součástí mezinárodní startupové scény a neustále vyhledává nové možnosti kooperace s kreativními mozky z oblasti informačních technologií.

>>>>>>> Informujte nás o kariérních přestupech u vás ve firmě. Tiskové zprávy zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

Předseda představenstva automobilky Škoda Auto Thomas Schäfer představil novou strategii firmy, díky které chce firma dosáhnout větší digitalizace a elektrifikace.

Škodu Auto povede Klaus Zellmer, píše německý magazín

Českou automobilku Škoda auto od 1. července povede současný šéf prodeje značky Volkswagen (VW) Klaus Zellmer, který ve funkci nahradí Thomase Schäfera. S odvoláním na své zdroje to uvedl německý magazín Automobilwoche.

Přečíst článek

Škoda Auto, ilustrační foto

Prodeje Škody Auto v prvním čtvrtletí klesly o čtvrtinu, kvůli chybějícím součástkám a Ukrajině

Odbyt automobilky Škoda Auto se v prvním čtvrtletí meziročně snížil o 25,4 procenta na 186 200 vozů. Vyplývá to z údajů, které dnes zveřejnil mateřský koncern Volkswagen. V samotném březnu se prodej meziročně propadl dokonce o 35 procent na 63 300 vozů. Tempo poklesu tak zrychlilo z únorových 20 procent.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme