Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Hledaný výraz: eva talks

Štefan Margita a Eva Čerešňáková
video

Opera mě v mládí vůbec nezajímala. Začal jsem vlastně náhodou, říká Štefan Margita

Moderátorka Eva Čerešňáková v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Před kamery tentokrát přišel Štefan Margita. Ten poradil mladým zpěvákům, jak si nezničit hlas a rozpovídal se o své čtyřicetileté kariéře na operních scénách. Také nechal diváky nahlédnout do byznysu spojeném s operou.

Přečíst článek
Ewa Farna je absolutní Českou slavicí
video

VIDEO: Absolutní česká slavice Ewa Farna otevřeně o podnikání i osobním životě

Návrat na trůn oslavila při udílení Českých slavíků zpěvačka Ewa Farna. Stala se zpěvačkou roku a s největším počtem hlasů také absolutní vítězkou ankety, jejíž hlavním partnerem je Trinity Bank. Kapelou roku byli vyhlášeni Kabáti, zpěvákem roku je Marek Ztracený. Jak Ewa Farna dokáže propojovat osobní a profesní život? A proč jsou v současnosti české zpěvačky trendy? Sledujte její rozhovor s Evou Čerešňákovou v pořadu Eva Talks.

Přečíst článek
Eva Čerešňáková a Lucie Křížková
video

Vše se rychle vrací do normálu, říká o návratu manžela z vězení Lucie Křížková

Eva Čerešňáková, moderátorka, bývalá modelka a Česká vicemiss v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Před kamery tentokrát přišla Lucie Křížková. Bývalá Miss, dnes úspěšná moderátorka a občasná modelka hovoří o návratu svého muže z vězení.  

Přečíst článek
Farářka Martina Viktorie Kopecká a moderátorka Eva Čerešňáková
video

Z platu farářky bych si v Praze nezaplatila ani nájem, říká farářka Martina Viktorie Kopecká

Eva Čerešňáková, autorka, moderátorka, bývalá modelka a Česká vicemiss v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream.cz zpovídá české celebrity. První návštěvnicí ve studiu je farářka Československé církve husitské, Martina Viktorie Kopecká. Ta s Evou hovořila o své práci, StarDance i své sexuální orientaci.

Přečíst článek
video

Eliška Hašková Coolidge: Co nám bylo dáno, nezměníme. Vše ostatní ano

Patřila k blízkým spolupracovnicím pěti amerických prezidentů. Pracovala na ministerstvu zahraničí USA. Přitom pochází z Česka, kde v posledních letech zdobí každou akci, na kterou přijde. Eliška Hašková Coolidge byla další hostkou pořadu Eva Talks. „V etiketě je důležité hlavně být dobře upraven. Musíte vědět, co vám sluší a co ne. Na to musíme dbát. Moje babička uměla v jedněch černých šatech zazářit úplně kdekoli,“ říká v rozhovoru s Evou Čerešňákovou žena, která učí etiketu.

Přečíst článek
Moderátoři Realitního Clubu Petra Jansová a Dalibor Martínek.

Hlasujte v anketě Podcast roku. Podpořte Realitní Club

Rádi nás čtete a posloucháte? Ve čtvrtém ročníku ankety Podcast roku můžete hlasovat pro podcasty Newstreamu. Čas máte do 5. června.

Přečíst článek
video

Iveta Fabešová: Byla jsem příliš naivní a důvěřivá

Iveta Fabešová je úspěšnou podnikatelkou a jednou z nejlepších cukrářek v Česku. Svůj byznys ale musela rozjíždět hned nadvakrát. Mnoho let budovala síť kaváren s ročními obraty v desítkách milionů korun, o ty však ze dne na den přišla. Nevzdala to a nedlouho na to otevřela cukrárnu ve Werichově vile v samotném srdci pražské Kampy.

Přečíst článek
video

Rakovina mi změnila život. Jsem vděčná za druhou šanci, říká umělkyně

Do svých třiceti let zažila bohužel více, než někteří za celý život. Lékaři jí ve 27 letech sdělili krutou diagnózu – rakovina tlustého střeva ve čtvrtém stádiu s metastázemi na játrech. Nemoc ji dostala na dno. Zároveň ji ale naučila užívat si života. Tohle je příběh fotografky a influencerky Lucie Levé, o který se podělila s posluchači pořadu Eva Talks na Newstream TV.

Přečíst článek
video

Pavlína Němcová: O syna jsem se soudila dlouhých 12 let, pomáhala mi víra

Modelka, filmová herečka, podnikatelka, producentka a především matka. Poslední jmenovaná životní role Pavlíny Němcové je pro ni tou nejkrásnější, ale také nejbolestivější kapitolou jejího života. V pořadu Eva Talks na Newstream TV otevřeně hovoří o náročných letech soudních tahanic s  exmanželem o získání syna do péče. „S rozvodem mi začalo peklo na zemi. Soud dal syna do péče exmanžela a mně se zhroutil celý svět,“ přiznává Pavlína v rozhovoru s moderátorkou Evou Čerešňákovou.

Přečíst článek
video

Žila s tyranem a napsala o tom knihu. Terapie pomáhá, vzkazuje obětem násilí Věra Stejskalová

Přibližně každá třetí žena v Česku má zkušenost s některou z forem násilí, ukazují české i mezinárodní studie. Statistika je o to děsivější, že ve většině případů dochází k násilí mezi partnery a dalšími blízkými osobami žijícími ve společné domácnosti. Oběti navíc svoji situaci často skrývají a jen opravdu zřídka vyhledají pomoc. O své zkušenosti s psychickým a fyzickým týráním ze strany partnera promluvila v pořadu Eva Talks Věra Stejskalová. „Fyzické násilí přebolí rychle, ale zpracovat to psychické trvá dlouho. Mě pomohla až psychoterapie,“ říká mladá, krásná a profesně úspěšná žena, která o svém životě s násilníkem vydala také knihu.

Přečíst článek
video

Ženy v Česku berou v průměru o 36 procent méně než muži. To je dost smutná statistika, říká Lenka Šťastná z BPWCR

Byznys byl doménou mužů a fungoval podle jejich, pro dnešní dobu již nepřijatelných pravidel. Přesto v české společnosti stále přetrvávají směrem k ženám nerovné podmínky. A nejde jen o odměňování, míní prezidentka organizace Business & Professional Women ČR Lenka Šťastná. Hlavním problémem je nedostatek respektu vůči ženám a jejich práci, řekla Šťastná v pořadu Eva Talks na Newstream TV.

Přečíst článek
Marketing je jako sval, musí se neustále cvičit, říká šéfka reklamky Iva Welker
video

Marketing je jako sval, musí se neustále cvičit, říká šéfka reklamky

Iva Welker působí v reklamním světě přes dvacet let. A pořád ji její práce baví. „Reklama spojuje osobní invenci a kreativitu, to se mi na tom líbí. Každý den je díky tomu jiný. Správný marketér se za běhu učí stále něčemu novému,“ prozrazuje v dalším díle pořadu Eva Talks na Newstream TV Iva Welker, ředitelka české pobočky mezinárodní kreativní agentury VMLY&R.

Přečíst článek
Modelka a moderátorka Eva Čerešňáková vydala novou knihu.

FOTOGALERIE: Eva Čerešňáková vydala další knihu, tentokrát o pouti do Compostely. Pokřtila ji s celebritami

Moderátorka, bývalá vicemiss ČR a filantropka Eva Čeřešňáková včera pokřtila na společenské akci v hotelu Augustine Luxury Collection svou další knihu s názvem Úlet civilizované holky: Moje cesta do Santiaga.

Přečíst článek
video

Syndrom vyhoření mě připravil o emoce, říká modelka Martina Šmuková

Modelka a první česká vítězka soutěže Elite Model Look z roku 1992 Martina Šmuková se modelingem živí neuvěřitelných 30 let. Fotila pro světové značky, natáčela reklamy, létala po světě. Žila rychle. V neustálém pohybu zůstala i po narození dvou synů. K modelingu si přibrala ještě práci pro nadaci, když v roce 2012 založila Nadační fond Pink Bubble. Svým životním stylem si naběhla na syndrom vyhoření. „Neodpočívala jsem a dostala se do kolečka absolutní únavy a vyčerpání,“ popisuje Martina v pořadu Eva Talks na Newstream TV. Tato zkušenost ji přivedla k uvědomění, že je v pořádku věnovat čas sama sobě.

Přečíst článek
video

Vizážistka Markéta Hop: Zevnějšek je důležitý. Určuje, jak se cítíme i uvnitř

V práci jí chybělo naplnění a hlubší smysl. Vydělávala hezké peníze, mohla si dovolit pohodlný život, ale vnitřně se cítila prázdná. A tak marketingová specialistka Markéta Hop zvolila cestu životní změny. Ze dne na den dala výpověď a ubrala se směrem, který ji lákal. Stala se vizážistkou. „Bylo to velmi spontánní rozhodnutí, ale cítila jsem, že je správné. Chtěla jsem vyzdvihnout krásu žen, protože tak, jak se cítíme navenek, se cítíme i uvnitř,“ říká v pořadu Eva Talks na Newstream TV úspěšná vizážistka Markéta Hop.

Přečíst článek

News box

Prezident Petr Pavel bere na vědomí rozhodnutí opozičního hnutí ANO ❌❌❌neúčastnit se jednání o strategických hospodářských a sociálních tématech. Rozhodnutí ale nepovažuje za šťastné. Hlava státu to uvedla ve vyjádření zveřejněném na webu Hradu. Na stanovisku, že s vládou premiéra Petra Fialy (ODS) nemá smysl pokračovat v jednáních strategického charakteru, a to ani za účasti prezidenta republiky, se stínová vláda ANO shodla tento týden.

Olej malířky Toyen z roku 1961 nazvaný Tajemství míst byl v neděli v Praze vydražen💰💰💰 za 49,6 milionu korun. Jde o nový aukční rekord v poválečné tvorbě Toyen, uvedla galerie European Arts. Vyvolávací cena byla 33 milionů korun. Souboj několika dražitelů přímo ze sálu a na telefonu skončil na ceně téměř 50 milionů.

Italská premiérka Giorgia Meloniová hodlá kandidovat v červnových volbách do Evropského parlamentu, aby tak podpořila svou pravicovou stranu Bratři Itálie (FdI). Zároveň uvedla, že europoslanecký mandát nepřijme, pokud bude ✅✅✅zvolena. Informovala o tom agentura Reuters.
Zlaté kapesní 🕰️🕰️🕰️hodinky, které patřily nejbohatšímu cestujícímu na palubě Titaniku, se prodaly za bezmála 1,2 milionu liber, včetně daně a poplatků (35,6 milionu korun), informuje web televize Sky News. Hodinky byly prodány soukromému sběrateli v USA v aukční síni Henry Aldridge & Son ve městě Devizes v jihoanglickém hrabství Wiltshire za dosud nejvyšší částku, za kterou se kdy jakýkoliv předmět z Titaniku vydražil.

Velitel ukrajinské💥💥💥 armády Syrskyj zopakoval, že situace na frontě se zhoršuje. Rusku přiznal taktické úspěchy v nejméně třech sektorech.

Šéf amerického výrobce elektromobilů Tesla Elon Musk v neděli nečekaně zavítal do Číny. Podle agentury DPA přiletěl ve svém soukromém letadle do Pekingu, kde se nyní koná největší čínský autosalon. Čína je největším automobilovým trhem na světě a druhým největším trhem automobilky Tesla.
Elon Musk
Elon Musk Profimedia
Ministerstvo zdravotnictví dokončilo strategický dokument dalšího ⏫⏫⏫rozvoje českého zdravotnictví, který ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) přislíbil předložit loni v prosinci. V pořadu České televize Otázky Václava Moravce řekl, že v úterý materiál, který má deset kapitol, představí prezidentovi Petru Pavlovi. Podle senátorky hnutí ANO Věry Procházkové je důležité, aby v dokumentu nebyl jen popis současné situace, ale i její řešení.
Na ministra pro vědu a výzkum má TOP 09 podle místopředsedy strany a ministra zdravotnictví Vlastimila Válka (TOP 09) 4️⃣kandidáty, tři muže a ženu. Řekl to v pořadu České televize Otázky Václava Moravce. Nejčastěji se jako o nástupci Langšádlové hovoří o poslanci TOP 09 Matějovi Ondřejovi Havlovi, který vedl gymnázium v Hradci Králové, dalším kandidátem je ekonom a bývalý rektor Slezské univerzity Pavel Tuleja, potvrdil Válek. Strana podle něj po rezignaci Heleny Langšádlové zvažovala i❌❌❌ zrušení tohoto ministerstva.
Česká společnost Schlieger, která podniká s☀️☀️☀️ fotovoltaikou a dalšími obnovitelnými zdroji energie, loni meziročně téměř čtyřnásobně navýšila obrat na 3,4 miliardy korun. Firma loni v Česku instalovala zhruba 9000 energetických systémů. Zároveň se rozšířila do zahraničí, začala podnikat i v Německu, Rakousku a na Slovensku. V expanzi chce pokračovat i letos. Zda při loňském hospodaření zaznamenala zisk, či ztrátu, firma neuvedla.
Ceny🏠🏠🏠 bytů po poklesech v loňském roce začínají opět růst. Přestože ceny v Praze jsou víceméně stabilní, v Karlových Varech a v Ostravě ceny v prvním čtvrtletí vzrostly meziročně o více než devět procent. Mírný pokles zaznamenala pouze města Jihlava a Ústí nad Labem. Maximálních cen byty dosáhly téměř výhradně v prvním polovině roku 2022 a o proti těmto hodnotám kromě několik výjimek aktuální ceny bytů zaznamenaly pokles až o 21 procent. V současnosti jsou ceny srovnatelné s úrovněmi z konce roku 2021. Vyplývá to analýzy portálu Valuo.cz.
Reklama
Doporučujeme