Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Průmyslové a investiční týmy v Colliers Czech Republic nově vede Mark Richardson

Mark Richardson z Colliers
Colliers/ užito se svolením
 nst
nst

Doba po pandemii přinesla v Colliers mnoho změn, mimo jiné i větší potřebu synergie a spolupráce týmů. V souvislosti s tím byl od února vede průmyslový i investiční tým Colliers Česká republika Mark Richardson. 

Reklama

„Tuto změnu vnímáme jako krok vpřed k zajištění co nejužší a nejkoordinovanější spolupráce obou oddělení, zejména tam, kde v posledních dvou letech pozorujeme větší synergii a společné zájmy mezi průmyslovým/skladovým a investičním byznysem. Díky reorganizaci budeme efektivnější a zaměříme se na budování lepšího a cíleného klientského servisu,“ říká Tewfik Sabongui, Managing Partner ve společnosti Colliers Czech.

„Těším se, že budu moci navázat na nedávné úspěchy a silné stránky týmu Colliers a uspokojit rostoucí zájem našich klientů a investorů o kvalitní poradenství v tomto stále dynamickém a konkurenčním odvětví realitního trhu," říká dodal Richardson.

Richardson není na českém trhu ani v regionu střední a východní Evropy žádným nováčkem, svou kariéru zde zahájil zhruba před dvaceti lety v pražské pobočce C&W jako vedoucí oddělení kapitálových trhů, poté přešel na pozici ředitele Pradery, společnosti pro správu retailových investic, kde dohlížel především na region střední a východní Evropy, následně se připojil k investičnímu týmu Colliers v Polsku a poté se vrátil zpět do Colliers v Praze.

>>>>>> Sdílejte s námi kariérní přestupy u vás ve firmě. Zprávy zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

V první epizodě nového pořadu Realitní jednohubky se představují Jiří Pácal, Milan Roček, Libor Ostatek. Moderuje Dalibor Martínek.
video

Nový fenomén. Na trhu s byty a domy řádí nemovitostní „šmejdi“. Kupují podíly a vydírají majitele

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme