Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Vlivný radní Hlaváček: V Praze se bude stavět i beze mě

Petr Hlaváček, Dalibor Martínek a Petra Jansová
Eliška Zemanová / Newstream
Petra Jansová

„Projekty jsem sice připravoval tak, aby pod nimi bylo moje jméno. Zároveň ale tak, aby se staly prioritou všech napříč zastupitelstvem,“ říká kandidát na primátora Prahy, architekt, urbanista a radní pro územní rozvoj Petr Hlaváček v prvním díle podcastové série Realitní Club. Celou epizodu si poslechněte již v pondělí na newstream.cz a v podcastových aplikacích.

Reklama

„Nezbývá nic jiného než poctivá práce, která je za námi. A taky pokora, se kterou předstupujeme před voliče s žádostí o to, aby nám dali druhou šanci,“ říká Petr Hlaváček, kandidát na primátora Prahy po kauze Hlubuček.

Svojí budoucnosti, pokud se mu přesvědčit Pražany nepodaří, neobává. Nebojí se ani o projekty, které jako radní pro územní rozvoj nastartoval.

„Projekty jsem sice připravoval tak, aby pod nimi bylo moje jméno. Zároveň ale tak, aby se staly prioritou všech napříč zastupitelstvem,“ dodává.

Newstream.cz spouští velký obsahový projekt s názvem Realitní Club. Jde o multiplatformní projekt na téma realitního trhu, nemovitostí a financování, který zahrnuje podcast, magazín, eventy a speciál na webu včetně oborově zaměřeného newsletteru. Podcastová série Realitní Club odstartuje už v pondělí 5. září. 

Realitní Club Newstream

Prvním hostem moderátorů a zkušených autorů Petry Jansové a Dalibora Martínka bude architekt, urbanista a radní pro územní rozvoj Petr Hlaváček. V dalších dílech budou následovat rozhovory se známými developery jako je Marcel Soural z Trigemy či Simon Johnson z Crestylu a dalšími odborníky z trhu na aktuální i palčivá témata. Podcast vzniká v rámci širší spolupráce newstream.cz s agenturou EP Production.  

 

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Petr Hlaváček, radní pro územní rozvoj

Radní Hlaváček: Metropolitní plán schválíme do konce volebního období, je příliš podrobný

Přečíst článek
Takto by mohlo vypadat nové nádraží v Bubnech-Zátorech.

FOTOGALERIE: Vlakem z Úval do Černošic přes Karlovo náměstí. Na „hlavák“ se bude jezdit pod zemí

Přečíst článek
Ondřej Boháč, šéf IPRu a Petr Hlaváček, náměstek primátora na snímku z roku 2021

Rozvoji pražských čtvrtí příspěvky developerů pomáhají, ale to nestačí, shodli se pražští politici

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme