Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Živě z konference Block’23: Kicom, Juran, Kyrsch a další kryptomágové se sjeli do Zlína

Komerční spolupráce

Profesionálové a inovátoři v oboru blockchainových technologií se sjeli do Zlína. Na druhém ročníku krypto konference budou diskutovat o posledních trendech v oboru, jako jsou Metaverse, NFTs, decentralizované finance a další aplikace blockchainové technologie. Přinášíme živý stream z akce.

Reklama

„Po úspěšném prvním ročníku opět pořádáme za podpory Zlínského kraje a Fakulty managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati konferenci Block’23. Věříme, že do Zlínského kraje přineseme hodnotné poznatky a informace o odvětví, které aktuálně sleduje celý svět,” říká Ondřej Mikulčík, jeden z organizátorů konference.

Mikulčík láká například na přednášku Nečekané konsekvence, když se pohybujeme v DeFi od Kirilla Jurana nebo přednášku Martina Boka na téma Tokenomics design aneb Jak nedopadnout jako Luna a Celsius.

Mezi dalšími řečníky se představí například Jakub “Kicom” Vejmola, Jakub Valníček z Portu Crypto, Kristian Csepcsar z Braiins nebo Marek Kyrsch z Anycoinu.

Kdo na akci vystoupí

Program a kompletní seznam řečníků celodenní konference, která se uskuteční v sobotu 15. dubna ve Zlíně, naleznete na webu akce. Program a stejně tak i živé vysílání začíná v 09:00 a bude trvat a do večerních hodin.

Reklama

V programu najdou své začátečníci, kteří se s blockchainem a kryptoměnami teprve seznamují, ale i ostřílení profesionálové z oboru, kteří už základy dobře znají.

Konference si klade za cíl diskutovat možnosti využití blockchainu nejen coby prostředku směny, ale také v oborech jako jsou umění, internet věcí, finančních služeb a dalších.

Kromě přednášek a panelových diskuzí budou pro účastníky připraveny také workshopy, kde si budou moci dané technologie sami „osahat“. Z nabízených workshopů si vybere zkušený programátor/ka i účastník, který si chce jen zkusit bezpečně založit kryptoměnovou peněženku.

poskytnuto CCFR SOFTWARE

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme