Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Co čekat od alternativních forem financování? Odpovídají účastníci Investiční snídaně

 nst
nst

Co je alternativní dluh, proč jeho popularita sílí a je možné se tohoto trendu efektivně zúčastnit? To se diskutující pokusili vysvětlit na Investiční snídani, kterou pořádala společnost EMUN ve spolupráci s hlavními partnery KPMG ČR a PPF bankou. Sledujte záznam z akce.

Reklama

Nejisté výhledy ekonomiky, vysoké úrokové sazby a obezřetnost bank. To jsou faktory, které v poslední době nutí stále více firem hledat zdroje pro rozvoj svého podnikání jinde než v bankách. Pro koho je takové financování ideální? A co je Private Credit? A je možné se z pozice investora tohoto trendu efektivně zúčastnit? Otázky, které nezůstaly bez odpovědí. 

Sledujte debatu expertů na Investiční snídani s názvem „Alternativní financování aneb jak přečkat zamrzlý trh?“ v úvodu tohoto článku.

Na akci mimo jiné vystoupil makroekonomický analytik PPF banky Ľuboš Mokráš, partneři investiční společnosti EMUN Leoš Jirman a Filip Savi, CEO 4Trans Factoring Jaroslav Ton, Managing Partner Nation 1 Jaroslav Trojan a Associate Director KPMG ČR Josef Sklenář.

Investiční snídaně jsou určeny investorům a všem, které zajímá dění a předpokládaný vývoj v ekonomice a na kapitálových trzích. Navazují na konferenci Investiční výhledy a přinášejí pravidelný makroekonomický výhled a tržní update ve spojení s panelovou diskusí na vybrané aktuální téma.

Reklama

Jak přečkat zamrzlý trh? Být investorem dluhu, radí experti

Jak přečkat zamrzlý trh? Být investorem dluhu, radí experti

Vysoké úrokové sazby, obezřetnost bank a nejisté výhledy ekonomiky. To jsou faktory, které nahrávají alternativním formám investování. O příležitostech v této třídě aktiv budou diskutovat experti na další Investiční snídani, kterou pořádá společnost EMUN ve spolupráci s hlavními partnery KPMG ČR a PPF bankou. 

Přečíst článek

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Investiční snídaně: Jak zhodnocovat peníze v čase klesajících sazeb. A na co si dát pozor u dluhopisů

Přečíst článek

Optimismus pro rok 2024: Akcie podraží. Česká ekonomika ale poroste pomalu

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme