Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Co čekat od alternativních forem financování? Odpovídají účastníci Investiční snídaně

 nst
nst

Co je alternativní dluh, proč jeho popularita sílí a je možné se tohoto trendu efektivně zúčastnit? To se diskutující pokusili vysvětlit na Investiční snídani, kterou pořádala společnost EMUN ve spolupráci s hlavními partnery KPMG ČR a PPF bankou. Sledujte záznam z akce.

Reklama

Nejisté výhledy ekonomiky, vysoké úrokové sazby a obezřetnost bank. To jsou faktory, které v poslední době nutí stále více firem hledat zdroje pro rozvoj svého podnikání jinde než v bankách. Pro koho je takové financování ideální? A co je Private Credit? A je možné se z pozice investora tohoto trendu efektivně zúčastnit? Otázky, které nezůstaly bez odpovědí. 

Sledujte debatu expertů na Investiční snídani s názvem „Alternativní financování aneb jak přečkat zamrzlý trh?“ v úvodu tohoto článku.

Na akci mimo jiné vystoupil makroekonomický analytik PPF banky Ľuboš Mokráš, partneři investiční společnosti EMUN Leoš Jirman a Filip Savi, CEO 4Trans Factoring Jaroslav Ton, Managing Partner Nation 1 Jaroslav Trojan a Associate Director KPMG ČR Josef Sklenář.

Investiční snídaně jsou určeny investorům a všem, které zajímá dění a předpokládaný vývoj v ekonomice a na kapitálových trzích. Navazují na konferenci Investiční výhledy a přinášejí pravidelný makroekonomický výhled a tržní update ve spojení s panelovou diskusí na vybrané aktuální téma.

Jak přečkat zamrzlý trh? Být investorem dluhu, radí experti

Jak přečkat zamrzlý trh? Být investorem dluhu, radí experti

Vysoké úrokové sazby, obezřetnost bank a nejisté výhledy ekonomiky. To jsou faktory, které nahrávají alternativním formám investování. O příležitostech v této třídě aktiv budou diskutovat experti na další Investiční snídani, kterou pořádá společnost EMUN ve spolupráci s hlavními partnery KPMG ČR a PPF bankou. 

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Investiční snídaně: Jak zhodnocovat peníze v čase klesajících sazeb. A na co si dát pozor u dluhopisů

Přečíst článek

Optimismus pro rok 2024: Akcie podraží. Česká ekonomika ale poroste pomalu

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme