Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Živě z Mezinárodní konference Asociace samostatných odborů

 nst
nst

Nové trendy v působení odborových organizací a v kolektivním vyjednávání. To je podtitul mezinárodní odborné konference, kterou pořádá Asociace samostatných odborů (ASO). Živý stream z akce začne 27. prosince v 9:30. Na konferenci vystoupí mimo jiné předseda ASO Bohumír Dufek, předseda OS KOVO Roman Ďurča a europoslanec Ivan David (SPD).

Reklama

Program konference

09.00 – 09.30 Přihlášení účastníků konference

09.30 – 09.45 Zahájení konference a přivítání účastníků, Bohumír DUFEK, předseda ASO, člen Evropského hospodářského a sociálního výboru

09.45 – 10.00 Prezentace výsledků průzkumu „Dopady technologických změn v důsledku digitalizace a automatizace na požadavky na pracovní kompetence zaměstnanců“, Ing. Jaroslav Ungerman, CSc., člen Evropského hospodářského a sociálního výboru

10.00 – 10.15 Vystoupení Romana Ďurča, předsedy OS KOVO

10.15 – 10.30 Prezentace výsledků průzkumu „Důstojná práce z pohledu zaměstnanců ČR a role odborových organizací při její realizaci“, Ing. Ludmila Husaříková, TREXIMA, spol. s.r.o.

10.30 – 10. 45 Prezentace odborné studie „Vliv kolektivního vyjednávání v oblasti zabezpečování pracovních podmínek na jednotlivé skupiny zaměstnanců v ČR“, JUDr. Jaroslav Stránský, Ph.D.

10.45 – 11.00 Prezentace výsledků průzkumu „Nové trendy v působení odborových organizací a v kolektivním vyjednávání týkající se budoucnosti kolektivního vyjednávání“, Barbara Hudcová, TREXIMA, spol. s.r.o.

11.00 – 11.15 Vystoupení MUDr. Ivana Davida, CSc., poslance Evropského parlamentu

11.15 – 11.30 Prezentace odborné studie „Ochrana pracovních podmínek zaměstnanců ve vztahu k zavádění technologických změn na pracovních pozicích“, prof. Ing. Jakub Fischer, Ph.D.,Vysoká škola ekonomická

11.30 – 11.45 Diskuse

11.45 – 12.00 Závěr konference Bohumír DUFEK, předseda ASO, člen Evropského hospodářského a sociálního výboru

Sledujte živý přenos z konference:

Konference ASO

 

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme