Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

PPF jedná o prodeji operátora v Černé hoře s Maďary

PPF, ilustrační foto
PPF
 ČTK

Největší poskytovatel mobilních služeb v Černé Hoře zřejmě změní majitele. Maďarská technologická firma 4iG podepsala předběžnou nezávaznou dohodu o koupi 1Telenor Montenegro s českou společností PPF Telecom Group.

Reklama

Maďarská technologická firma 4iG podepsala předběžnou nezávaznou dohodu s českou společností PPF Telecom Group o koupi Telenor Montenegro, který je největším poskytovatelem mobilních služeb v Černé Hoře. Zprávu přinesla maďarská agentura MTI. O finančních podmínkách dohody se nezmínila.

Tržby operátora na černohorském trhu loni činily 43 milionů eur (1,1 miliardy korun). Telenor Montenegro má 338 tisíc předplatitelů. PPF firmu získala spolu s několika dalšími regionálními operátory v roce 2018. 

PPF Telecom Group je telekomunikační divize investiční skupiny PPF. Zahrnuje mobilní operátory O2 Slovensko, Telenor v Černé Hoře, Bulharsku, Maďarsku a Srbsku, integrovaného operátora O2 v Česku a infrastrukturní společnosti CETIN v Bulharsku, Česku, Maďarsku a Srbsku.

Podíl PPF v operátorovi O2 překročil 90 procent. Investiční skupina přistoupí k vytěsnění drobných akcionářů.

PPF je blízko k ovládnutí O2. Přistoupí k vytěsnění drobných akcionářů

Investiční skupina PPF je krok od plného ovládnutí společnosti O2. V rámci zrychleného odkupu akcií získala podíl 90,01 procenta v operátorovi. Chystá se iniciovat stažení těchto cenných papírů z pražské burzy.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme