Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Do Rowan Legal přichází Jan Frey, právní expert na oblast fúzí a akvizic

Jan Frey
postkytnula advokátní kancelář Rowan Legal
Veronika Kudrnová
vku

Právnický tým advokátní kanceláře Rowan Legal od února 2022 posílí Jan Frey, který patří mezi přední tuzemské experty na fúze a akvizice (M&A). Frey na své nové působiště přichází po deseti letech v manažerských pozicích u Havel & Partners a kariéře na pozici vedoucího transakčně právního týmu v KPMG. 

Reklama

Jan Frey se oblasti fúzí a akvizic věnuje dlouhodobě. Za svou kariéru získal řadu zkušeností při poskytování právních služeb českým klientům ze soukromého i veřejného sektoru. Spolupracoval i na mezinárodních projektech se zahraničními investory. Je považován za jednoho z nejvýznamnějších tuzemských expertů na oblast fúzí a akvizic, právních auditů a procesů due dilligence.

„Vývoj v transakčně právnímu poradenství je velice dynamický a turbulentní. Pokud se ve všech pravidlech chcete orientovat, nesmíte rezignovat na sebevzdělávání. Jen tak lze klientům poskytovat opravdu kvalitní právní služby. V tomto ohledu jsme s Rowan Legal zajedno,“ komentoval svůj přestup Frey.

Erik Fortgens, ředitel ING Bank ČR

Novým šéfem ING Bank v ČR je Erik Fortgens. Ve funkci střídá Roela Huismana

ING Bank v ČR od 1. ledna vede Erik Fortgens. Původně šéf korporátních služeb banky převzal pozici generálního ředitele po Roelu Huismanovi, který byl jmenován vedoucím změn v nově založené globálním oddělení ING Payments and Settlement utility.

Přečíst článek

M&A je oblastí obchodního práva, která se zaobírá především konsolidací firem a majetku prostřednictvím právních a finančních operací. To zahrnuje prodeje, koupě, spojování, rozdělování, restrukturalizace a další formy operací s firmami všech velikostí. 

Frey po svém odchodu z Havel & Partners působil v mezinárodní poradenské skupině KPMG, kde vedl transakčně právní tým její české pobočky. V rámci své praxe z uplynulých let spolupracoval s klíčovými hráči v odvětvích energetického, farmaceutického, automobilového, strojírenského a potravinářského průmyslu v celkové hodnotě převyšující 100 miliard korun. Transakce zprostředkovával pro kupující i prodávající. 

>>>>>> Sdílejte s námi kariérní přestupy u vás ve firmě. Zprávy zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme