Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Development P3 v Česku řídí nově Aleš Zacha

Aleš Zacha povede development v P3 Logistic Parks
poskytnuto P3 Logistic Parks
 nst
nst

Rozvoj portfolia průmyslového developera P3 Logistic Parks v České republice převzal ke konci minulého roku Aleš Zacha. Divize Leasingu a divize developmentu P3 budou v novém nastavení řízeny odděleně. Vedením leasingu byl nedávno pověřen Jan Andrus.

Reklama

Head of Development se z Aleše Zachy stává po roce a půl působení v P3. „Jsem moc rád, že mohu vedením developmentu pověřit právě Aleše Zachu. Oceňuji jeho komplexní a systematický přístup k projektům, což se potvrdilo i v případě příprav našeho unikátního parku v Ostravě,“ říká Tomáš Míček, ředitel P3 pro ČR.

V nové roli je Aleš Zacha odpovědný za koordinaci a vedení nájemních transakcí, kde se potkávají představy projektových manažerů, dotčených orgánů státní správy, generálního dodavatele a samozřejmě také budoucího nájemce. K aktuálním výzvám patří rozvoj parků P3 Ostrava Central, P3 Plzeň Myslinka, P3 Lovosice a také vyhledávání nových lokalit. „Vždy mě bavilo být u zrodu něčeho nového, kdy se potenciál pomalu mění v plán a později v realitu. S pokorou děkuji všem kolegům z P3 za tuto příležitost a projevenou důvěru,“ uvedl Zacha.

>>>>>> Sdílejte s námi kariérní přestupy u vás ve firmě. Zprávy zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme