Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Řím - informace o tématu

Pozdně barokní fontána di Trevi v Římě

Na dně slavné římské kašny se válí více než milion eur, půjdou na charitu

Miliony turistů při návštěvě Říma dojdou i k pozdně barokní fontáně di Trevi. Mnozí z nich do ní vhodí minci, což jim podle různých pověstí splní přání, přinese lásku nebo je přivede zpět do „věčného města“. Kilogramy mincí pak vyloví správa města a prostředky jdou na potraviny pro nemajetné, píše agentura Reuters.

Přečíst článek

Nejdražší dům světa majitele nenašel. Do aukce půjde znovu a s pořádnou slevou

Přečíst článek

Vila v Římě bude nejdráž prodanou rezidenční nemovitostí. Petice tlačí na premiéra, aby prodej zarazil

Přečíst článek
Reklama

News box

Drůbežářský podnik Schrom Farms z holdingu Agrofert podal žalobu na 🏛️ ministerstvo zemědělství. Snaží se tak bránit tomu, že musel vrátit dotaci 1,6 milionu korun, kterou Česko nedostane proplacenou z fondů Evropské unie kvůli střetu zájmů bývalého premiéra Andreje Babiše (ANO). 
Chorvatské parlamentní volby 🥇 vyhrála středopravá vládní strana Chorvatské demokratické společenství (HDZ) premiéra Andreje Plenkoviče, která získala 60 křesel ve 151členném parlamentu. Opoziční koalice neformálně vedená prezidentem Zoranem Milanovičem a jeho Sociálnědemokratickou stranou (SDP) bude mít 42 křesel. 
Americká ministryně financí Janet Yellenová dnes zdůraznila závazek administrativy prezidenta Joea Bidena poskytnout Ukrajině potřebnou pomoc a zároveň označila republikánské průtahy při jejím schvalování za  neomluvitelné. Yellenová se tak vyjádřila po setkání s ukrajinským premiérem Denisem Šmyhalem při konferenci o Ukrajině.
Reklama
Reklama
Doporučujeme