Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Hledáme nejbláznivější ubytování. Nabízíme za ně i 100 tisíc, vyzývá Airbnb

Hledáme nejbláznivější ubytování. Nabízíme za ně i 100 tisíc, vyzývá Airbnb
Petra Nehasilová
pej

Jen tak něco normálního? To nestačí. Ubytovací platforma Airbnb chce pro své klienty najít to nejbláznivější. Tomu, kdo ho postaví, nabízí 100 tisíc dolarů, upozorňuje agentura Bloomberg.

Reklama

Mezinárodní ubytovací platforma AirBnB chce v rámci konkurenčního boje nalákat nové klienty na co možná nejbláznivější ubytování. Spustila proto speciální 10 milionový fond, píše agentura Bloomberg.

Sumu 10 milionů dolarů plánuje vedení AitBnB rozdat mezi stovku návrhů, které má ze všech přihlášených vybrat odborná porota, v niž zasedne například americká designérka Iris Apfel a architekt Koichiho Takady ze Sydney.

Ve snaze přiblížit svým zákazníkům ty nejzajímavější zážitky a ubytování v méně známých lokalitách se proměnil i web, přibyla na něm speciální záložka nabízející ubytování: jako jsou stromové domy, hausbóty nebo UFO domy.

„Nabízíme kreativitu ve všech podobách a velikostech. Stačí si podrobně prohlédnout OMG rubriku, v níž najdete náš výběr těch nejpodivnějších domů. Pokud ale máte vlastní tip, zašlete nám ho a dostanete za něj můžete až 100 tisíc dolarů,“ píše se na stránce fondu.

Reklama

Airbnb, stejně jako konkurenční Expedia Group a Booking Holding očekávají velmi silnou letní sezónu. Ta má podle nich být dokonce jednou z nejsilnějších v celé jejich historii, a to navzdory razantnímu zdražování energií nebo letenek.

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme