Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Gabriel Zábušek bude v Publicis Groupe řídit technologické aktivity v regionu CEE

Gabriel Zábušek, šéf Kindred
se svolením Kindred
 nst
nst

Gabriel Zábušek, dosavadní šéf agentury Kindred, byl v rámci mateřské sítě Publicis Groupe jmenován do nové pozice Chief Technology Officer (CTO) pro region střední a východní Evropy. Od ledna má nově na starost technologické aktivity v 15 zemích.

Reklama

Novou roli bude zastávat současně se svou stávající pozicí v Kindred. Nově zastřeší všechny technologické aktivity Publicis Groupe CEE od vývoje software a implementace cloudových řešení přes integrace platforem až po partnerství s dodavateli. 

„Naší dlouhodobou vizí je být pro klienty partnerem pro velké projekty v oblasti digitální a marketingové transformace. Díky užší spolupráci našich technologických týmů budeme moct nabídnout jejich specializované služby napříč celým regionem a lépe pracovat s jejich kapacitami. Zvládneme tak servisovat i rozsáhlé projekty a klienti budou mít přístup k ještě lepším službám,“ říká Zábušek.

Zábušek bude přímo podřízen Helze Sasdi a Konradu Dorabialskému, kteří společně vedou novou regionální iniciativu Le Pont, v jejím rámci nabízí Publicis Groupe CEE klientům komplexní služby 600 expertů ze tří Center of Excellence v České republice (CRM, data, tech a vývoj), Maďarsku (obsah, dynamická kreativa) a Polsku (commerce, produkce). 

>>>>>> Sdílejte s námi kariérní přestupy u vás ve firmě. Zprávy zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

PODZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Jak se udržet v kondici a vytvářet dlouhodobou hodnotu? Snaha udržovat se v souladu s nároky doby je hlavní téma aktuálního magazínu Newstream CLUB, který nyní vychází, s podtitulem VYJEDNEJTE SI SVŮJ ŽIVOT.

Proč se vyjednávání stává jednou z hlavních dovedností pro budoucí úspěch, vysvětlí přední český vyjednavač a titulkový muž Radim Pařík.

Na otázku ‚Jak zůstat relevantní i v dalších letech?‘ odpovídají i další osobnosti byznysu, showbyznysu, ale také medicíny. Například vyhlášená pohybová lékařka Karolína Velebová, která se stará o řadu vrcholových sportovců včetně olympioniků. Dědička kávového impéria Christina Meinl ukazuje na historii legendární firmy, jak důležité bylo pro její přežití a dlouhodobý úspěch ochota radikálně se změnit a začít znovu téměř od nuly. 

Partner Penta Investments Václav Jirků popisuje, jak důležitou roli bude hrát soukromý sektor ve zdravotní péči a sociálních službách.

O duševním zdraví, wellbeingu a o tom, jak jich dosahovat pomocí moderních technologií, hovoří Jiří Diblík, spolutvůrcem globálně úspěšné wellbeingové a mental health aplikace VOS Health.

Páté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo se můžete těšit již v prosinci.

Reklama

Související

Kreativní marketing vstupuje do nové éry. Slovo si bere umělá inteligence. V Publicis Groupe budou připraveni

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme