Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

provozní náklady - informace o tématu

Česká spořitelna

České spořitelně loni klesl čistý zisk i výnosy

Čistý zisk České spořitelny loni klesl o 7,7 procenta na 18,6 miliardy korun. Provozní výnosy se snížily o tři procenta na 48,4 miliardy korun, vzhledem k růstu provozních nákladů tak byl provozní zisk nižší o víc než desetinu.

Přečíst článek
Koloběřkáři neřeší, kde sdílený stroj odstaví

Michal Nosek: V Paříži končí sdílené e-koloběžky, Ostrava je zakázala. S čím ještě Praha váhá?

Přečíst článek

Čas extrémně levných hypoték je pryč. Expertka radí, jak i nyní usmlouvat výhodný úvěr na bydlení

Přečíst článek
Komerční banka, ilustrační foto

Komerční bance vzrostl v první pololetí zisk. Táhnou hlavně hypotéky

Čistý zisk Komerční banky vzrostl v prvním pololetí meziročně o 17,4 procenta na 5,258 miliardy korun. Provozní výnosy se naopak snížily o 1,8 procenta na 14,805 miliardy.

Přečíst článek
Reklama

News box

Drůbežářský podnik Schrom Farms z holdingu Agrofert podal žalobu na 🏛️ ministerstvo zemědělství. Snaží se tak bránit tomu, že musel vrátit dotaci 1,6 milionu korun, kterou Česko nedostane proplacenou z fondů Evropské unie kvůli střetu zájmů bývalého premiéra Andreje Babiše (ANO).  Číst více
Chorvatské parlamentní volby 🥇 vyhrála středopravá vládní strana Chorvatské demokratické společenství (HDZ) premiéra Andreje Plenkoviče, která získala 60 křesel ve 151členném parlamentu. Opoziční koalice neformálně vedená prezidentem Zoranem Milanovičem a jeho Sociálnědemokratickou stranou (SDP) bude mít 42 křesel. 
Americká ministryně financí Janet Yellenová dnes zdůraznila závazek administrativy prezidenta Joea Bidena poskytnout Ukrajině potřebnou pomoc a zároveň označila republikánské průtahy při jejím schvalování za  neomluvitelné. Yellenová se tak vyjádřila po setkání s ukrajinským premiérem Denisem Šmyhalem při konferenci o Ukrajině.
Reklama
Reklama
Doporučujeme