Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

apple pay - informace o tématu

placení hodinkami firmy Apple

Placení přes Apple Pay je nejpoužívanější službou pro placení mobilem v Česku

Placení prostřednictvím služby Apple Pay, která v Česku funguje pět let, je nejpoužívanější službou pro placení mobilem v ČR. U každé velké banky ji využívají stovky tisíc klientů. Na počtu karetních transakcích se Apple Pay podílí z několika desítek procent. Vyplývá to z dat největších tuzemských bank.

Přečíst článek
Reklama

News box

⚡⚡⚡Energetická skupina ČEZ v prvním čtvrtletí meziročně zvýšila svůj provozní zisk před odpisy, a to zejména díky tomu, že se už neuplatňuje odvod z nadměrných příjmů při výrobě elektřiny. Shodují se na tom oslovení analytici. Rozcházejí se v názoru na výsledek čistého zisku, jejich očekávání je mezi 10,4 miliardy korun a 12,1 miliardy korun. Loni za první kvartál zaznamenal ČEZ čistý zisk 10,8 miliardy korun. Výsledky hospodaření za letošní první čtvrtletí zveřejní energetická skupina v úterý.
Ceny 🏡🏡🏡starších domů po rekonstrukci v Česku průměrně meziročně i mezičtvrtletně zdražily v prvním čtvrtletí o tři procenta. Průměrná cena byla 46 205 korun za metr čtvereční. Přestože většina větších měst a jejich okolí zaznamenala meziroční pokles cen, mezičtvrtletně u velké části z nich ceny vzrostly o procenta.  Vyplývá to z analýzy realitního portálu FérMakléři.cz.
Reklama
Reklama
Doporučujeme