Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Makro - informace o tématu

Gastronomická událost roku se blíží. Co všechno budete moci ochutnat na MAKRO CZECH GASTRO FESTU 2

Jedinečné setkání špiček české gastronomie a milovníků jídla MAKRO CZECH GASTRO FEST 2 otevře své dveře již tento týden. V pátek 12. dubna a v sobotu 13. dubna budou pro příchozí připraveny nejen jedinečné kuchařské show, ale také rozmanité typy ochutnávek zdarma. Ústřice, ryby, lahodné sýry, maso vlastní výroby makro či degustační porce od nejlepších českých kuchařů.

Přečíst článek
Reklama

News box

Mírová konference o Ukrajině, kterou v červnu chystá Švýcarsko, bude bez účasti Ruska zbytečná, uvedl Kreml. Podle Moskvy taková konference není seriózní snahou najít mírové řešení. 🏳
Čína je připravena posílit své vztahy s Ruskem, řekl na úvod jednání čínský prezident Si Ťin-pching svému ruskému protějšku Vladimiru Putinovi 🤝, který je na dvoudenní státní návštěvě Číny.
Prezident Petr Pavel dnes na Pražském hradě jmenuje členem vlády poslance Marka Ženíška (TOP 09).✍ Pětačtyřicetiletý politik se ujme funkce ministra pro vědu, výzkum a inovace po stranické kolegyni Heleně Langšádlové. Současně dnes Ženíšek skončí ve funkci šéfa sněmovního zahraničního výboru a dalších sněmovních postech. 
Reklama
Reklama
Doporučujeme