Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

67: Eva Césarová: Psychedelický speciál 1: Úvod do problematiky, Rapé, Sananga


Psychedelika mají nesmírný potenciál pro osobní rozvoj a poznání sebe sama za účelem zvýšení kvality života stejně jako léčení traumat, závislostí, depresí. Proto posloucháte první díl tří dílného speciálu věnovanému tématu psychelik a adiktoložkou Evou Césarovou.

V prvním díle se zorientujeme v problematice psychedelických látek, širším problematika látek (medicín) užívaných přírodními národy a šamany jakými jsou Rapé, Sananga nebo Kambo.

Zpět na všechny epizody
Reklama

News box

Severní Korea provedla zkoušku odpalu taktické balistické střely a severokorejský vůdce Kim Čong-un zároveň slíbil posílit jadernou sílu země. Informovala o tom severokorejská oficiální agentura KCNA.
Silný vítr zastavil horní úsek kabinové lanovky z Pece pod Sněžkou na Sněžku. Spodní úsek lanovky z Pece pod Sněžkou na Růžovou horu zůstal v provozu. Lanovka na Sněžku může jezdit 🍃 do rychlosti větru 60 kilometrů v hodině, uvedli vlekaři na webu lanovky. Provoz ostatních lanovek v Krkonoších vítr neomezil. Na hřebenech hor byla silná mlha a slabě pršelo.
Regionální bezpečnostní rada iráckého Kurdistánu uvedla, že zatkla vysoce postaveného představitele teroristické skupiny Islámský stát (IS) Socratese Chalíla. Informuje o tom agentura Reuters, podle níž byl Chalíl důvěrníkem šéfa IS abú Bakra Bagdádího, který se zabil v říjnu 2019 při operaci amerického komanda na severozápadě Sýrie.
Reklama
Reklama
Doporučujeme