Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Konference HR (R)Evoluce

09:00
4 490 Kč

Vliv AI na fungování firem, nové trendy v péči o zaměstnance, budování firemní kultury, legislativní novinky z oblasti pracovního práva a další trendy témata. Seznamte se s programem konference.

Digitalizace podpořená rozvojem umělé inteligence podstatně mění podobu práce ve firmách a ovlivňuje mezilidské vztahy i způsoby firemní komunikace. V důsledku toho se stupňují nároky a požadavky na role CEO, manažerů i HR specialistů. Jak všechny tyto změny ve firmě prosadit a udržet si spokojené a motivované zaměstnance, kteří nemají obavy z budoucnosti? 

To bude tématem 4. ročníku konference HR (R)Evoluce, která se uskuteční 16. května v hotelu Jalta na pražském Václavském náměstí. 

Přednášející se zaměří na všechny novinky a inovace, které probíhají na trhu práce. Podívají se také na to, jaký podíl na úspěchu společnosti zaujímá firemní kultura a dobře zvládnutá interní a externí komunikace.

Přijďte si poslechnout nové trendy v oblasti HR a řízení firem a sdílet s ostatními vlastní zkušenosti. Lístky jsou k zakoupení na webu akce. Čtenáři Newstream newsletteru Úspěšné ráno mohou získat 1500 Kč slevu na vstup. 

Vybíráme z programu

  • WTFlow. Produktivita, důvěra a leadership
  • Firemní kultura v bylinkové továrně Sonnentor
  • Praktické využití umělé inteligence v recruitmentu
  • Jak na změny ve firmách a nezbláznit se z toho
  • Zdravotní programy pro zaměstnance v praxi
  • Novinky v pracovním právu pro digitální dobu

 

Doporučujeme