Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Neymar - informace o tématu

Portugalská fotbalová hvězda v dresu saúdskoarabského klubu An-Nassr FC.

Saúdové přeplatili Ronalda a spol. Liga láká méně než pátá anglická, na českou to ale stačí

Bohatá Saúdská Arábie přilákala v posledním roce do svých klubů velké fotbalové hvězdy v čele s Cristianem Ronaldem, Neymarem a Karimem Benzemou. Průměrná návštěvnost tamní fotbalové ligy ale činí méně, než chodí na zápasy páté nejvyšší anglické ligy, poznamenala agentura Bloomberg. Stále je to ale více než na českou ligu.

Přečíst článek
Reklama

News box

Ruská armáda  nedisponuje dostatečným počtem vojáků k dosažení strategického průlomu v oblasti Charkova na severovýchodě Ukrajiny. Podle agentury Reuters to prohlásil americký generál Christopher Cavoli, který je vrchním velitelem sil Severoatlantické aliance v Evropě, po jednání šéfů generálních štábů členských zemí NATO v Bruselu. 
Nejméně 3️⃣8️⃣ leteckých bomb svrhly ruské letouny za poslední tři měsíce na ruské a okupované území na východě Ukrajiny, uvedl na sociální síti zpravodajský kanál Astra. Zprávu převzala i některá ruská a ukrajinská média.
Ve Spojených státech byli 👮 zatčeni dva bratři pro podezření z krádeže 25 milionů dolarů (568 milionů korun) v kryptoměnách a to za pouhých 12 sekund. Oba podle obžaloby, která je viní z propracovaného on-line podvodu a praní špinavých peněz, studovali matematiku a informatiku na jedné z neprestižnějších amerických univerzit, Massachusettském technologickém institutu (MIT).
Reklama
Reklama
Doporučujeme