Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

důstojná mzda - informace o tématu

Bankovka v hodnotě 2000 korun

Stanislav Šulc: Nic jako důstojná mzda neexistuje. Smiřme se konečně s tím

„Mít místo“, které vám zaručí finanční nezávislost, svobodu, krásný život a bůhvíco dalšího, je chiméra. A nic na tom nemění skutečnost, že někdo spočítal takzvanou důstojnou mzdu, jejíž měsíční pobírání vám „stačí“ pro naplnění určitých představ. I proto je důstojná mzda zcela mylný koncept, který ve společnosti nadělá víc neplechy než užitku.

Přečíst článek
Kolik stojí důstojný život v Česku?

Kolik stojí důstojný život v Česku? Experti to spočítali a většina na to nedosáhne

Přečíst článek
Reklama

News box

Mírová konference o Ukrajině, kterou v červnu chystá Švýcarsko, bude bez účasti Ruska zbytečná, uvedl Kreml. Podle Moskvy taková konference není seriózní snahou najít mírové řešení. 🏳
Čína je připravena posílit své vztahy s Ruskem, řekl na úvod jednání čínský prezident Si Ťin-pching svému ruskému protějšku Vladimiru Putinovi 🤝, který je na dvoudenní státní návštěvě Číny.
Prezident Petr Pavel dnes na Pražském hradě jmenuje členem vlády poslance Marka Ženíška (TOP 09).✍ Pětačtyřicetiletý politik se ujme funkce ministra pro vědu, výzkum a inovace po stranické kolegyni Heleně Langšádlové. Současně dnes Ženíšek skončí ve funkci šéfa sněmovního zahraničního výboru a dalších sněmovních postech. 
Reklama
Reklama
Doporučujeme