Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Charles Schwab - informace o tématu

Akcie americké finanční společnosti Charles Schwab Corp. zažily nejhorší měsíční výkon za více než 35 let

Nejhorší měsíční výkon od černého pondělí. Hodnota Charles Schwab se za březen snížila o bilion

Akcie americké finanční společnosti Charles Schwab Corp. zažily nejhorší měsíční výkon za více než 35 let. Za březen se propadly o 33 procent, což byl nejvyšší propad od října 1987, kdy se uskutečnil největší jednodenní krach na burze, kterému se přezdívá černé pondělí.

Přečíst článek
Reklama

News box

Akcie ve Spojených státech na závěr týdne 🗠🗠🗠posílily a smazaly tak část svých ztrát z počátku týdne. Pomohlo jim zotavení velkých technologických firem a nejnovější údaje o inflaci, které podpořily sázky na to, že centrální banka USA (Fed) v září sníží úrokové sazby. Index Dow Jones vzrostl o 654,27 bodu, tedy 1,64 procenta, na 40 589,34 bodu. Širší index Standard & Poor's 500 stoupl o 59,88 bodu, neboli 1,11 procenta, na 5459,10 bodu. Index technologického trhu Nasdaq posílil o 176,16 bodu, čili 1,03 procenta, na 17 357,88 bodu.

Číst více
Bývalý americký prezident Barack Obama a jeho manželka Michelle podpořili Kamalu Harrisovou ve volebním klání o Bílý dům. Kampaň současné viceprezidentky zveřejnila krátký záznam společného telefonátu trojice. Po rozhodnutí prezidenta Joea Bidena neusilovat o znovuzvolení se Harrisová uchází o demokratickou nominaci pro listopadový souboj s republikánem Donaldem Trumpem.
Reklama
Reklama
Doporučujeme